Regelmæssighedens Rolle I Meditationspraksis

Regelmæssighedens Rolle I Meditationspraksis
Regelmæssighedens Rolle I Meditationspraksis

Video: Regelmæssighedens Rolle I Meditationspraksis

Video: Regelmæssighedens Rolle I Meditationspraksis
Video: Meditation for mindfulness, yoga, relaxation, and sleep! 2024, April
Anonim

Det er meget vigtigt at meditere på samme tid. Det er meget ønskeligt, at øvelsen finder sted på samme sted og har en klar frekvens. For eksempel en halv time før vi går i seng. Eller inden for tyve minutter efter vi vågnede.

Rol 'reguljarnosti v praktike meditacii
Rol 'reguljarnosti v praktike meditacii

En god mulighed, hvis meditation opstår efter at have praktiseret en anden type yoga. Alternativt tager vi tid til at meditere, når vi har praktiseret asanas.

Betydningen af periodicitet i meditationspraksis

Periodicitet spiller en meget vigtig rolle, for hvis vi mediterer hver dag på samme sted og på samme tid, så falder universet i resonans med os. Ifølge læren fra yoga er der foruden vores fysiske krop også andre kroppe, der består af mere subtilt stof. Alle vores kroppe reagerer på gentagne handlinger.

I tilfælde af den fysiske krop kan dette observeres i nervesystemet. Når handlingen gentages dag efter dag, kan den have en enorm effekt. Hvis vi taler om praksis meditation, vil denne effekt være yderst positiv for udøveren.

Meditationspraksis, der forekommer regelmæssigt og med regelmæssige intervaller, har en beroligende virkning. En dag træner du, anden, tredje, uge, måned, år, tre år.

På et eller andet tidspunkt er en intern resonans med universet indstillet. Din praksis gennemgår en kvalitativ ændring, og du når et niveau, hvor alt overhovedet ophører med at irritere dig.

Og når en person er i stand til at kontrollere sine følelsesmæssige reaktioner, spilder han ikke sin livskraft på højre og venstre side på alt, hvad der ikke fører ham til sine mål. En sådan person bliver samlet, ejet og effektiv.

Hvis du ikke kan øve på samme tid, så øv det samme sted. Og omvendt. Generelt brug de betingelser, der allerede er der, vent ikke på ideelle forhold.

Anbefalede: