Hvordan Sochi Blev Genopbygget Til OL

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Sochi Blev Genopbygget Til OL
Hvordan Sochi Blev Genopbygget Til OL
Video: Hvordan Sochi Blev Genopbygget Til OL
Video: Как живет Дмитрий Губерниев и зачем он протроллил Ольгу Бузову 2023, Februar
Anonim

Værten for de olympiske lege er en stor ære både for værtslandet og for den by, hvor atleternes konkurrencer vil blive afholdt. Det er imidlertid også en meget besværlig, kompleks og dyr virksomhed. Ikke desto mindre er der mange eksempler på, hvordan afholdelsen af ​​højtstående sportskonkurrencer bidrog til transformation af byen, hvilket gjorde det smukkere og mere bekvemt for beboere og gæster. Og byen Sochi, hvor de Olympiske og Paralympiske Lege afholdes i februar-marts næste år, er ingen undtagelse.

Hvordan Sochi blev genopbygget til OL
Hvordan Sochi blev genopbygget til OL

Hvilke sportsfaciliteter blev bygget til OL

En kæmpe olympisk park er opstået i byens kystzone. Der er bygget en række sportsfaciliteter, herunder Fisht-stadionet, designet til 40 tusind tilskuere, et ispalads, der kan rumme 12 tusind mennesker, arenaer til curling, short track, kunstskøjteløb og hurtigskøjteløb. Der bygges også en Sochi Park i Disneyland-stil og et Formel 1 racerbane.

Tre sportssteder blev oprettet omkring 40 kilometer fra byens centrum nær bjerglandsbyen Krasnaya Polyana: Rosa Khutor, Gornaya Karusel og Laura. Der er spring til flyvende skiløbere, en slisk med kunstig is til bobslædere og slæder over 1800 meter lange, en skydebane for skiskyttere og meget mere.

For at imødekomme atleter, trænere, læger, massageterapeuter og andre medlemmer af landshold blev den olympiske landsby bygget, der bestod af flere dusin hyggelige lavhuse. Efter afslutningen af ​​OL vil de blive brugt som resorthoteller.

Hvordan byinfrastruktur har ændret sig

Selve byen har ændret sig meget. Nye boligkvarterer, uddannelsesinstitutioner og medicinske institutioner blev bygget, mere end 250 kilometer nye veje med praktiske udvekslinger blev anlagt. Der blev lagt stor vægt på at gøre alt dette tilgængeligt for borgere med handicap. Der er mange ramper ved indgangene til underjordiske passager, indkøbscentre, bolig- og kontorbygninger.

En jernbanelinje Adler-Krasnaya Polyana blev anlagt, takket være det er det nu muligt at komme til konkurrencestederne for skiløbere, skiskyttere og slæder på 1 time uden frygt for at komme i en trafikprop. Nye parker og pladser er dukket op. Og selvfølgelig blev der bygget et antal hoteller til at rumme de mange gæster i byen, både russere og udlændinge, der vil komme for at se de olympiske lege.

Populær af emne.