Hvor Kan Man Købe Souvenirs Med Euro 2012-symboler

Hvor Kan Man Købe Souvenirs Med Euro 2012-symboler
Hvor Kan Man Købe Souvenirs Med Euro 2012-symboler

Video: Hvor Kan Man Købe Souvenirs Med Euro 2012-symboler

Video: Hvor Kan Man Købe Souvenirs Med Euro 2012-symboler
Video: Euro 2012 All Goals in HD 2024, Kan
Anonim

Årets største fodboldfestival, EM, er ved at begynde. Det finder sted i to lande: først i Polen og derefter i Ukraine. Selvfølgelig vil fans af alle nationale hold og bare fodboldfans købe souvenirs for at fejre denne betydningsfulde begivenhed.

Hvor kan man købe souvenirs med Euro 2012-symboler
Hvor kan man købe souvenirs med Euro 2012-symboler

I hver by, hvor Euro 2012-kampene vil blive afholdt, er der allerede lanceret en rask souvenirhandel, der spænder fra enkle magneter til en komplet analog af et sæt sportsuniformer, hvor dette eller det hold vil optræde. Som de siger, for enhver smag og tegnebog. Du kan købe bogstaveligt talt alt, hvad dit hjerte ønsker, inklusive Euro 2012 maskotter - Slavka og Slavek. Naturligvis vil det rigeste valg være i hovedstæderne i disse to stater: Warszawa og Kiev.

Det er meget lettere for russiske statsborgere at rejse til Ukraine end til Polen. Når alt kommer til alt vil en sådan rejse koste dem mindre (med undtagelse måske af beboere i Kaliningrad-regionen, der grænser op til Polen) og kræver ikke visum. Du kan komme ind på Ukraines område selv uden et udenlandsk pas, for ikke at nævne det praktiske fravær af en sprogbarriere. Derfor vil først og fremmest opmærksomheden fra russere, der personligt vil observere fodboldkampe og samtidig købe souvenirs med Euro 2012-symboler, blive tiltrukket af følgende Kiev-punkter:

- "Intertop" butik på den centrale gade i Kiev - Khreshchatyk, på nummer 21. Der kan du købe licenserede produkter: T-shirts, tørklæder, hatte samt alle slags flag, magneter, nøgleringe osv.

- den berømte Andriyivsky Uzviz - en museumsgade, hvor mange berømte kulturmestre boede og arbejdede, en af de største turistattraktioner i Kiev. Der er mange butikker, souvenirbutikker, hvor du bogstaveligt talt kan finde alle symboler på mesterskabet;

- "ECCO" butik, der ligger på adressen: Basseinaya street, bygning 19. I den kan du finde T-shirts, hatte, tørklæder samt mesterskaber. Der er også små souvenirs som nøgleringe, magneter.

Hvis en fodboldfan ønsker at købe en officiel mesterskabsbold, skal han gå til Adidas-butikken i Globus-indkøbscentret på Independence Square (Maidan Nezalezhnosti). Men denne souvenir er ikke billig: de erklærede omkostninger er 1.100 ukrainske Hryvnia, det vil sige mere end 5.000 rubler. Souvenirbolde (ikke officielle) sælges i mange forretninger og er selvfølgelig meget billigere: ca. 90 Hryvnia.

Der er lignende forretninger i alle andre byer i Ukraine, hvor kampene i EM 2012-mesterskabet vil blive afholdt: Donetsk, Kharkov og Lvov. De samme fodboldfans, der rejser til Polen, vil kunne købe lignende souvenirs i Warszawa, Wroclaw, Gdansk og Poznan.

Anbefalede: