Hvor Kan Man Se UEFA EURO

Hvor Kan Man Se UEFA EURO
Hvor Kan Man Se UEFA EURO

Video: Hvor Kan Man Se UEFA EURO

Video: Hvor Kan Man Se UEFA EURO
Video: Martin Garrix feat. Bono & The Edge - We Are The People [UEFA EURO 2020 Song] (Official Video) 2023, December
Anonim

I 2012 tiltrak det europæiske fodboldmesterskab opmærksomhed fra alle fans af denne sport. Kampene afholdes på Polen og Ukraine, men nogle fodboldfans har ikke råd til at gå til konkurrencerne, så de bliver nødt til at begrænse sig til at se kampene uden for stadionet.

Hvor kan man se UEFA EURO 2012
Hvor kan man se UEFA EURO 2012

I Rusland ejes rettighederne til at udsende det europæiske fodboldmesterskab 2012 officielt af kanalerne "Rusland 2", "Kanal 1" og "Sport 1". For at se skal du afklare udsendelsesprogrammet for ovenstående kanaler. Dette kan gøres ved hjælp af aviser og magasiner, der udgiver et tv-program, for eksempel Telesem eller Komsomolskaya Pravda. I henhold til aftalerne mellem kanalerne viser "First" første halvdel af mesterskabet, og "Sport 1" og "Russia 2" - den anden.

Derudover kan du kontrollere udsendelsesplanen for mesterskabet på dets officielle hjemmeside - Ru.uefa.com. Desuden, hvis tv-kanaler ikke planlægger at udsende kampen live, kan du se spillet på portalen via internettet. Også her kan du finde alle de oplysninger, du er interesseret i om bestemte fodboldhold.

For at se fodboldkampe kan du gå til en sportspub, hvor fans ikke kun tilbydes udsendelse af spillet. Vi tilbyder en udvidet menu, der inkluderer alkoholholdige drikkevarer, kolde og varme snacks og meget mere. Listen over pubber, der udsender spilne til det europæiske fodboldmesterskab, kan afklares ved hjælp af informationsskranken.

Hvis du gik glip af en interessant kamp, men ønsker at se den, kan du gå til Ru.uefa.com-portalen, hvor alle de tidligere mesterskabsspil er placeret i afsnittet "Video". Denne service er ikke gratis, prisen på at se en kamp er ca. 1,99 euro (ca. 60 russiske rubler).

Du kan se de tidligere spil i det europæiske fodboldmesterskab 2012 gratis på forskellige internetportaler dedikeret til konkurrencen. For eksempel offentliggør webstedet Videomatches.ru optegnelser over tidligere kampe. Derudover kan spil, der allerede har fundet sted, ses på sociale netværk, for eksempel Vk.com.

Anbefalede: