Hvor Kan Man Se Gentagelser Af VM-fodboldkampe

Indholdsfortegnelse:

Hvor Kan Man Se Gentagelser Af VM-fodboldkampe
Hvor Kan Man Se Gentagelser Af VM-fodboldkampe
Video: Hvor Kan Man Se Gentagelser Af VM-fodboldkampe
Video: Aftermovie: Danmarks største øjeblikke til EURO 2020 2023, Februar
Anonim

Fodbold er et af de mest populære holdspil i verden. Verdensmesterskabet trækker milliarder af seere fra tv-skærme. Det er dog ikke altid muligt at se kampe live.

Hvor kan man se gentagelser af VM-fodboldkampe
Hvor kan man se gentagelser af VM-fodboldkampe

FIFA-websted

På webstedet for Det Internationale Fodboldforbund (FIFA) kan du finde videoer af kampene fra verdensmesterskabet siden 1978. Replays findes i Media, Video sektionen og er kategoriseret. Desværre ledsages videospor kun af soundtrack på fem verdenssprog - russisk er ikke blandt dem.

Championship.com

Championship.com er en af ​​de mest populære sportsnyhedsportaler i Rusland. Fodboldfans vælger ofte Championship.com for at holde styr på de seneste sportsbegivenheder.

For at se videoer af fodboldkampe i Mundial (som verdensmesterskabet også kaldes) skal du betale. Championship.com-valuta - "Coins.com" bruges til betaling for køb af gentagelser af kampe i digital kvalitet. Alle købte filer understøtter Full HD 1080-format, hvilket er tilstrækkeligt til visning på projektorer og plasma-tv. Du kan købe "Mønter" ved hjælp af elektroniske betalingssystemer og mobiloverførsler (sms til et kort nummer). Hvis du ikke vil være begrænset til at se en kamp, ​​er det fornuftigt at købe en ubegrænset konto, der giver dig mulighed for at nyde fodbold i topkvalitet.

Du kan finde videoen i afsnittet "Fodbold", "Fortid", "Verdensmesterskab". Vælg det år af verdensmesterskabet, du er interesseret i, og klik på Afspil (knappen er placeret ud for kampbeskrivelsen).

Sportbox.ru

Sportbox.ru er et projekt fra mediebedriften VGTRK, som inkluderer kanalerne "Rusland", "Rusland 2" og radiostationerne "Mayak", "Radio Rusland". Dens trafik når 6 millioner om måneden.

I modsætning til Championship.com giver Sportbox brugere mulighed for at se replays gratis, omend i lav kvalitet. Tidligere arbejdede systemet på Microsoft Silverlight-motoren, nu er videoen kodet ved hjælp af Macromedia Flash-teknologi. Du kan kun se gentagelser af mesterskabet i høj kvalitet mod et ekstra gebyr.

Selvsøgning

Hvis fraværet af en oversættelse eller visningsbetingelserne på ovenstående ressourcer ikke passer dig, kan du starte en uafhængig søgning efter et bestemt match. Søgeområde - søgemaskiner, sociale netværk og torrent trackers. Fodboldelskere elsker smukke kampe, især når det gælder kampe på landsholdsniveau. Ejere af betalte konti "NTV-Plus" kan bede om hjælp fra portalens administratorer med en anmodning om at levere de nødvendige matches.

Populær af emne.