Hvor Hurtigt Kan Man Forvente Resultater Fra At Besøge Gymnastiksalen

Indholdsfortegnelse:

Hvor Hurtigt Kan Man Forvente Resultater Fra At Besøge Gymnastiksalen
Hvor Hurtigt Kan Man Forvente Resultater Fra At Besøge Gymnastiksalen
Anonim

Når du begynder at gå i gymnastiksalen, vil du se resultatet af dit arbejde så hurtigt som muligt. Men den ønskede effekt kommer ikke altid hurtigt. Og pointen her er ikke kun i antallet af klasser om ugen, men også i korrekt ernæring såvel som kroppens individuelle egenskaber.

Hvor hurtigt kan man forvente resultater fra at besøge gymnastiksalen
Hvor hurtigt kan man forvente resultater fra at besøge gymnastiksalen

Hvornår kan man forvente resultater fra klasser

Begynder at dyrke sport forfølger folk et specifikt mål: nogen vil tabe ekstra pund, andre drømmer om at have en smuk og lettelse krop, og stadig andre elsker bare aktive aktiviteter. Derfor vil hver person have sit eget individuelle træningsprogram, der sigter mod at nå den fastsatte opgave. Resultaterne fra sessionerne vises på forskellige tidspunkter.

For de mennesker, der ønsker at tabe sig, skal hovedvægten lægges på kardiovaskulært udstyr: løbebånd, ellipse, motionscykel, stepper og andre. Det anbefales at øve i 45-60 minutter. Denne tid er nødvendig for at forbrænde ekstra kalorier og tabe sig. Det optimale antal træningsprogrammer om ugen er 5. Hvis du har fritid, kan du gøre det hver dag, i hvilket tilfælde det er bedre at skifte simulatorerne, så du ikke keder dig. Som en mulighed - 6 dage om ugen til at engagere sig i en hvilken som helst af cardioline-enhederne og bruge en anden dag til at svømme i poolen. Med streng deltagelse i klasser og ordentlig ernæring kan resultatet af træning ses på 2-3 uger. Vægten vil sandsynligvis ændre sig lidt, men lydstyrken falder.

Hvis en person ikke lider af overvægt, men blot ønsker at stramme kroppen, gøre musklerne mere synlige, vil styrketræning hjælpe ham. De anbefales at udføres 2-3 gange om ugen med en pause på 24 timer. Dette er nøjagtigt, hvor meget der er brug for til muskelgendannelse. I en træning skal du træne en bestemt del af kroppen, du skal ikke prøve at gøre alt på én gang. Intet godt vil komme af det. Med den rigtige tilgang til styrketræning samt en afbalanceret diæt kan du se de første resultater på 6-8 uger. Men det er værd at bemærke, at muskler udvikler sig i forskellige hastigheder. Så armens muskler "vokser" hurtigere end for eksempel de første terninger i pressen vises.

Det er også værd at sige om dem, der samtidig ønsker at tabe sig og tone deres muskler. For sådanne mennesker er den bedste træningsmulighed 2 styrkeklasser og 2 cardio-sæt om ugen. De vil være i stand til at se resultatet om 4-6 uger. Men med betingelsen for korrekt ernæring og konstant motion.

Forresten, uanset hvilket mål en person forfølger, når han besøger gymnastiksalen for at se deres resultat, anbefales det at veje dig selv en gang om ugen og tage målinger af underliv, hofter, bryst osv.

Sådan spiser du for at fremskynde processen

De, der kæmper med overvægt, skal skifte til korrekt ernæring. Afslag fra sødt, mel, fedt, fast-foot og andre usunde fødevarer er et must. Det tilrådes ikke at spise i 2 timer før cardio træning. Hvis sulten er meget stærk, er det værd at have en snack med noget proteinholdigt, uden kulhydrater. For eksempel et lille stykke kød, fisk eller et par spiseskefulde cottage cheese. Efter træning skal du afstå fra at spise i mindst en time.

Mennesker, der træner styrketræning, har derimod brug for at spise komplekse kulhydrater en time før klassen. Enhver kogt grød er en fremragende mulighed. Og 20-60 minutter efter træningen er overstået, skal du spise noget protein. Det kan enten være en proteinryst eller hytteost med lavt fedtindhold eller kogt kyllingebryst.

Anbefalede: