Hjemmesimulator: Hvilken Skal Man Købe?

Indholdsfortegnelse:

Hjemmesimulator: Hvilken Skal Man Købe?
Hjemmesimulator: Hvilken Skal Man Købe?

Video: Hjemmesimulator: Hvilken Skal Man Købe?

Video: Hjemmesimulator: Hvilken Skal Man Købe?
Video: Hvilken skærm skal man købe? 2024, Kan
Anonim

En smuk og fit figur er ikke altid en gave fra naturen, ofte for at opnå ideelle former skal du arbejde meget på dig selv. I dette tilfælde har du ikke kun brug for at spise rigtigt, men også at medtage fysiske øvelser, klasser på forskellige simulatorer.

Hjemmesimulator: hvilken skal man købe?
Hjemmesimulator: hvilken skal man købe?

Desværre kan ikke alle mennesker, der ønsker og er klar til at arbejde på deres figur, besøge fitnessklubber. Nogle er hæmmet af en travl tidsplan, andre er små børn, der ikke har nogen at rejse med, og andre igen har nogle bekymringer. Derfor er træningsudstyr til hjemmet i de senere år blevet mere og mere populært.

Hvilke simulatorer er der?

Alle maskiner kan opdeles i to kategorier - styrke og cardio. De første aggregater hjælper med at udvikle muskler og gøre kroppen smukkere. Kardioudstyr har en gavnlig virkning på det kardiovaskulære og åndedrætssystemer og bidrager også til vægttab.

Til hjemmeøvelser anbefales det at købe cardioline-simulatorer for at holde kroppen i god form, tabe et par ekstra pund og forbedre kroppen. De samme mennesker, der planlægger alvorligt at engagere sig i sport og opbygge muskelmasse, bør købe kraftenheder. Sandt nok træner sådanne atleter sjældent derhjemme, da det er meget problematisk og dyrt at købe alt det nødvendige udstyr til træning. Derfor besøger de fitnesscentre, hvor der er et stort udvalg af udstyr til træning.

De mennesker, der ønsker at tabe sig og komme i form, kan gøre dette ved hjælp af kardiovaskulært udstyr. Og for at diversificere træningsprocessen og udarbejde forskellige muskelgrupper anbefales det at købe flere sætte håndvægte, en ekspander og en gymnastikbold (fitball).

Hvilken simulator at købe til hjemmet?

Du skal nærme dig køb af en simulator til hjemmet grundigt og først og fremmest vælge et sted, hvor enheden faktisk skal stå. Hvis der ikke er nok plads i lejligheden, kan en ministepper blive en ideel simulator til at træne derhjemme. Hans pris er acceptabel, effekten af træning med den rigtige tilgang er meget god. Derudover er simulatoren kompakt: design af to pedaler efter træning kan let opbevares under en seng eller i et skab.

Stepper er ideel til dem, der har problemområder - hofter og bagdel. Da simulatoren giver disse muskler hovedbelastningen. Selvfølgelig er der modeller af stepper med håndtag, der giver dig mulighed for at træne torsoen også. Men sådanne simulatorer er mere omfangsrige og dyrere.

Det er værd at sige lidt om modellerne af minisappere udstyret med gummiekspander. Sådanne simulatorer giver dig mulighed for effektivt at arbejde ikke kun benene, men også ryg, skuldre, arme. Før du vælger denne eller den anden stepper-model, anbefales det at prøve den i butikken. Desværre er der modeller, der ikke er lette at bruge.

Før du træner på kardiomaskiner, anbefales det at konsultere en læge for ikke at skade dit helbred.

Hvis der er plads nok i lejligheden, og der kan placeres en mere dimensionel simulator, er det værd at købe en ellipsoid. Eksperter mener, at det giver en bedre effekt fra klasser end en stepper. Det er også mere sikkert for led og ryg.

Alle bevægelser på den elliptiske træner udføres jævnt uden ryk. Og de ligner en skitur. Under træningsprocessen er der belastning på benene, og også musklerne i arme, ryg og skulderbælte udarbejdes.

En anden populær hjemmetræningsmaskine er løbebåndet. Og efter at foldemodeller dukkede op i sportsbutikker, steg salget af denne simulator markant. Joggere bruger enheden som et alternativ til udendørs træning i den kolde årstid.

Det er værd at bemærke, at effekten af at træne på et løbebånd er meget god, men ikke alle kan udøve det. Så folk med sygdomme i rygsøjlen anbefales ikke at træne på løbebånd. Det lægger for meget stress på ryggen, og dette er kontraindiceret for en sådan lidelse.

En motionscykel kan være en god mulighed for cardio derhjemme. Dens pris er en størrelsesorden lavere end ellipsens og løbebåndets pris. Men effekten af træning er ikke så god. Faktum er, at når man træner på en stationær cykel, er kun lårmusklerne og lægmusklerne inkluderet i arbejdet. Og torsoen strammer slet ikke. Og dette er en klar ulempe.

For at få mest muligt ud af at træne på en stationær cykel skal du konstant overvåge din kropsholdning. Bagsiden skal være flad under hele træningen.

Anbefalede: