Hvor Kan Man Købe Camouflagetøj I Moskva

Hvor Kan Man Købe Camouflagetøj I Moskva
Hvor Kan Man Købe Camouflagetøj I Moskva

Video: Hvor Kan Man Købe Camouflagetøj I Moskva

Video: Hvor Kan Man Købe Camouflagetøj I Moskva
Video: Co'couture - Camo Tights - Army 2024, April
Anonim

Fans af udendørs aktiviteter, for eksempel jagt eller fiskeri, bruger sandsynligvis ikke en almindelig træningsdragt til at gøre det, de elsker. En anden ting er camouflagetøj, der kan købes hvor som helst, især i Moskva.

Hvor kan man købe camouflagetøj i Moskva
Hvor kan man købe camouflagetøj i Moskva

Et af de største storbyfirmaer, der beskæftiger sig med distribution af camouflagetøj, er Splav-firmaet. På dets officielle hjemmeside Splav.ru kan du selv vælge det nødvendige sæt ammunition, og på ressourcen er tøj til jægere fremhævet blandt andet camouflage. Cirka et dusin butikker i dette firma opererer inden for Moskva Ringvej, hvor du kan vælge tøj og få kompetent rådgivning fra sælgeren.

Ikke langt fra Kuznetsky Most-metrostationen er der en Soldier SHOP-butik, der kun har specialiseret sig i militærbeklædning og ammunition. Her kan du endda finde den uniform, der bruges af tropper fra fremmede lande. Derudover har kunden et stort antal forskellige tilbehør til rådighed, lige fra kolber til militær make-up. Butikken er åben på hverdage fra 11 til 20 timer og ligger på st. Rozhdestvenka, hus 5/7, bygning nummer 1.

Hos Prospect Mira, 209, er der en anden butik, hvor du kan købe camouflagetøj til relativt billige priser - ARMYLAND. Der er endda militære bærbare computere til salg, hvis omkostninger er mindst 10 tusind rubler. Dybest set fungerer denne butik på Internettet, men hver dag undtagen søndag fra kl. 11 til 20 på ovenstående adresse vil de være glade for at se enhver klient

"Voentorg nr. 2" er en hærbutik, der har varer på lager ikke kun for mænd, men også for fair sex og børn. Du kan også købe almindeligt civiltøj her til lave priser. Butikken ligger i nærheden af Akademicheskaya metrostation på st. Fersman, 9. Du kan afklare rejseplanen på butikens hjemmeside - Voentorg-2.ru eller ved at ringe til Voentorg nr. 2 på 8 (499) 129-59-00. På hverdage er butikken åben fra 11 til 20 timer og i weekenden fra 11 til 19.

Anbefalede: