Hvilke Faciliteter Blev Bygget I Sochi Til OL

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Faciliteter Blev Bygget I Sochi Til OL
Hvilke Faciliteter Blev Bygget I Sochi Til OL

Video: Hvilke Faciliteter Blev Bygget I Sochi Til OL

Video: Красная Поляна | Роза Хутор | Горки Город | Газпром | Как все начиналось | Красная Поляна 2021 2022, November
Anonim

OL i 2014 er blevet det dyreste i historien for alle konkurrencer af denne art. Mange sportsfaciliteter er blevet bygget specielt til de olympiske vinterlege i Sochi. De vigtigste af dem ligger i kyst- og bjergrige sektorer.

Hvilke faciliteter blev bygget i Sochi til OL
Hvilke faciliteter blev bygget i Sochi til OL

Kystnære klyngeanlæg

De vigtigste olympiske faciliteter blev rejst i Imereti Lowland i Adler District of Sochi. En skøjtebane med en kapacitet på 12 tusind tilskuere blev bygget til at være vært for kunstskøjteløb og short track-konkurrencer. En lille isarena til 7 tusind tilskuere og en stor isarena til 12 tusind tilskuere er beregnet til hockeykampe. Også på kysten er der et indendørs skøjteløb, der kan rumme op til 8 tusind mennesker ad gangen. Tilskuere vil kunne se curlingkonkurrencer i det specialbyggede Ice Cube-center. Det største sportsanlæg i kystklyngen er Fisht Olympic Stadium, som er vært for åbnings- og afslutningsceremonierne for OL i 2014. I nærheden af ​​kysten blev der bygget en olympisk landsby med 3 tusind pladser.

Bjergklyngegenstande

På området Krasnaya Polyana landsby er der sportsfaciliteter, der danner en enkelt bjergklynge. Et skicenter, et freestyle-center, en snowboardpark og en anden olympisk landsby blev bygget i området omkring Rosa Khutor-skisportsstedet. En freestylebane med 14 tusind pladser løber langs plateauet, hvor konkurrencer inden for skiakrobatik og mogul vil finde sted. Alle faciliteter er placeret meget kompakt, dette giver de mest behagelige forhold for både deltagerne i konkurrencen og tilskuere til OL.

Epicentret for bjergklyngens sportsliv er Gorki Gorod-parken, bygget på skisportsstedet Gornaya Karusel. Det huser en medieby i bjergene og et kultur- og sportsmediecenter. Komplekset med skihop "Russkie Gorki" blev bygget på den nordlige side af Aibga-ryggen, ikke langt fra landsbyen Esto-Sadok og parken "Gorki Gorod". Her er de seneste sportsspring installeret til at afholde konkurrencer inden for rammerne af OL.

Langrend og skiskydningskonkurrencer afholdes i Laura-komplekset, som ligger nordøst for Krasnaya Polyana. Komplekset inkluderer to separate stadioner, to separate banesystemer, en skydebane og områder til forberedelse af konkurrencer. På Alpika-Service skisportsstedet blev der oprettet et bobslædespor med et målområde med udsigt over Rzhanaya Polyana-kanalen.

Populær af emne.