Gabriel Batistuta: Biografi Og Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Gabriel Batistuta: Biografi Og Personlige Liv
Gabriel Batistuta: Biografi Og Personlige Liv

Video: Gabriel Batistuta: Biografi Og Personlige Liv

Video: Gabriel Batistuta: Biografi Og Personlige Liv
Video: Fiorentina se fue a la B - Reportaje a Gabriel Batistuta - DiFilm (1993) 2024, April
Anonim

Gabriel Batistuta er en berømt argentinsk fodboldspiller, der blev berømt for at score et stort antal mål og have et smukt og frodigt hår på hovedet. Hvad vides der om angriberenes personlige liv og biografi?

Gabriel Batistuta: biografi og personlige liv
Gabriel Batistuta: biografi og personlige liv

Gabriel Batistuta spillede fodbold ved begyndelsen af det 20. og 21. århundrede. Han fik kaldenavnet Batigol for sin evne til at score mål i enhver situation og hans evne til altid at være på det rette sted. Det var målfølelsen, der gjorde ham til en cool angriber, der blev berømt ikke kun hjemme i Argentina, men også i Italien, hvor han spillede for flere klubber.

Biografi af Batistuta

Gabriel Batistuta er født og opvokset i Argentina. Han blev født den 1. februar 1969 i en lille by i provinsen Santa Fe Reconquista. Der begyndte Gabriel at tage sine første skridt inden for sport. Først var det basketball. Den fremtidige fodboldspiller var høj, så han viste stort løfte i basketball. Men efter Argentinas sejr i verdensmesterskabet i 1978 blev Batistuta meget interesseret i spil nummer et. Han spillede hele dagen i gårdspladsen i sit hjem og konkurrerede også for forskellige ikke-professionelle hold i regionale turneringer. Gradvist flyttede han højere, Gabriel nåede Platense klubben, som han vandt provinsmesterskabet med. Derefter bemærkede Newells Old Boys spejdere ham og inviterede ham til deres akademi. Dette blev efterfulgt af debuten ved basen af klubben i 1988. Og den næste sæson flyttede Batistuta til River Plate, som han straks blev mester i Argentina. I sit andet år i stor fodbold spillede Gabriel allerede for en anden stor klub fra dette land, Boca Juniors, og blev også en mester. Sådan vandt Batistuta som 21-mester titlen med to forskellige klubber og tiltrak opmærksomhed fra Europa.

Batistutas valg faldt på den italienske Fiorentina, som på det tidspunkt boede i Serie B. Han hjalp klubben med sine mål at komme ind i Serie A og endda vinde den italienske cup. Desuden steg hans præstation med hver sæson og nåede sit højdepunkt i 2000 - 29 mål. I det øjeblik var det tid til at skifte klub, og Batistuta flyttede til Roma. For Fiorentina tilbragte han ni sæsoner, hvor han scorede 207 mål, hvilket er en klubrekord.

De bedste år i Batistutas fodboldkarriere er den første sæson i den romerske klub. Han scorede meget og hjalp holdet med at blive Italiens mester. Derefter begyndte hans karriere at falde, og i 2004 annoncerede han sin afslutning. På det tidspunkt var Gabriel en fodboldspiller for den katariske klub Al Arabi.

For Argentina havde Batistuta mange fremragende kampe og deltog i de sidste faser af verdensmesterskabet tre gange. Men holdet kom ikke forbi kvartfinalen. På samme tid, ved verdensmesterskabet i Frankrig i 1998, scorede Gabriel fem mål og blev en af topscorerne.

Efter at have afsluttet sin fodboldkarriere besluttede Batistuta bestemt, at han ville være træner og endda modtaget en licens. Men det skete aldrig. Gabriel var en del af ledelsen af Colon-klubben fra Argentina i et par år. Og han bruger al sin fritid til sin familie.

Batistutas personlige liv

I det personlige liv for en fremragende fodboldspiller er alt i orden. Han har været gift med en smuk pige ved navn Irina i mange år. Desuden begyndte de at danse i en alder af 16, og i en alder af 21 blev de gift. I løbet af denne tid havde de fire sønner. Gabrielle og Irina bruger meget tid sammen og er engageret i at opdrage deres børn. De har en eksemplarisk familie, og denne forening kan kun misundes.

Anbefalede: