Fodboldspiller Ksenia Kovalenko: Biografi, Karriere Og Personlige Liv

Indholdsfortegnelse:

Fodboldspiller Ksenia Kovalenko: Biografi, Karriere Og Personlige Liv
Fodboldspiller Ksenia Kovalenko: Biografi, Karriere Og Personlige Liv

Video: Fodboldspiller Ksenia Kovalenko: Biografi, Karriere Og Personlige Liv

Video: Fodboldspiller Ksenia Kovalenko: Biografi, Karriere Og Personlige Liv
Video: Топ Самых Красивых Футболисток Мира 2021 2024, April
Anonim

Hvem sagde, at sport gør en kvinde uattraktiv: den nåde, der er forbundet med piger, forsvinder, og den feminine figur antager maskuline former? Ja, høj fysisk aktivitet påvirker bredden på skuldre og hofter, men det betyder ikke noget. Alle misforståelser om atleter afvises af Ksenia Kovalenko, en fodboldspiller fra Rusland, der betragtes som meget feminin og smuk.

Ksenia Kovalenko
Ksenia Kovalenko

kort biografi

Den fremtidige fodboldspiller blev født i den lille kasakhiske by Aksu den 25. maj 1995. Talentet hos en lille pige var allerede synligt i den tidlige barndom, og hun kunne kun indse det ved fodboldkampe i gården. Som det normalt sker, spillede kun drenge i haven, som nægtede at acceptere hende i deres hold. Dog viste lille Ksyusha hurtigt, at hun ikke spillede fodbold, hvis ikke endnu bedre.

Det var på en af gårdkampene, at træneren bemærkede Ksenia og inviterede hende til at gå ind i en fodboldskole. Svetlana Shalamova blev den første træner for Kovalenko.

Succes i sportskarriere

Debuten til en ung, men talentfuld fodboldspiller fandt sted i 2010. Pigen forsvarede ære for det russiske juniorhold i kampen med estlenderne. Og i 2012 spillede hun mod det tyrkiske landshold og var allerede opført som spiller i det russiske ungdomshold. Ksenia var nødt til at gøre en masse arbejde med sig selv og hendes teknik - hun led endda af overtræning, men efter et stykke tid eller rettere 2 år kom pigen endelig ind i hovedlandet i sit land.

Ksenia Kovalenko blev den eneste repræsentant for First Division klubben, hvor hun spillede meget godt som en angriber og formåede at score 8 mål, hvilket bragte hendes hold en sejr. Og i begyndelsen af 2015 flyttede den allerede berømte atlet fra Izmailovo, hvor hun begyndte sin sportskarriere, til Rossiyanka.

På RFU's officielle hjemmeside kan du finde en helt retfærdig og ret flatterende beskrivelse af denne atlet. Webstedet beskriver Ksenia som en mobil og meget talentfuld spiller med høj mobilitet. Pigen udfører en enorm mængde løbearbejde, og selv hendes overdreven mobilitet er forbundet med utilstrækkelig erfaring. Hvis Kovalenko forbedrer sin teknik, siger fagfolk, der allerede har skabt deres karriere som atleter, er der store udsigter foran hende.

ксения=
ксения=

Personlige liv

På trods af sit store talent kan Ksenia ikke kalde sig fanatiker for sin egen forretning. Pigen er ganske rolig med hensyn til arbejde og bruger kun fritiden på sociale netværk, hvor hun sender indlæg og information til sine abonnenter. Og hun har mange abonnenter! Mere end 3, 5 tusind fans har abonneret på Kovalenko på Instagram alene. Og der er endnu flere på Vkontakte: over 5, 5 tusind mennesker. Fans kan stille spørgsmål til deres yndlingsfodboldspiller på hendes side "Ask.ru" - atleten besvarer regelmæssigt alle spørgsmål.

Ksenia Kovalenko afslører ikke hemmelighederne i sit personlige liv for fans, derfor bliver hun ofte stillet provokerende spørgsmål, der skulle tvinge hende til at svare sandfærdigt. Men Ksenia behandler sådanne problemer med en ret tilbageholdt holdning og endda med en del humor. For et år siden skrev hun på sin side, at ingen kender til sit personlige liv. Og hvis nogen siger, at han ved det, så er det bare dumme rygter.

En gang indrømmede pigen alligevel, at hun ikke havde en ung mand, og de komplimenter, som fyre og potentielle kærester sender hende i et stort antal, rører ikke hende. Hun kan ikke lide at møde unge via sociale medier.

I 2014 blev Ksenia Kovalenko inkluderet i "TOP-100 mest sexede piger på planeten", og der er grunde til dette. Den spektakulære blondine har en smuk figur, og grunden til dette er sport.

Anbefalede: