Fodboldspiller Artem Dzyuba - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere

Indholdsfortegnelse:

Fodboldspiller Artem Dzyuba - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere
Fodboldspiller Artem Dzyuba - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere

Video: Fodboldspiller Artem Dzyuba - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere

Video: Fodboldspiller Artem Dzyuba - Biografi, Foto, Privatliv, Karriere
Video: Артем Дзюба - биография 2024, Marts
Anonim

Artem Dzyuba er en spiller fra det russiske landshold, der scorede det tredje mål i det 71. minut af kampen med Saudi-Arabien. Hvorfor er han en interessant person?

Fodboldspiller Artem Dzyuba - biografi, foto, privatliv, karriere
Fodboldspiller Artem Dzyuba - biografi, foto, privatliv, karriere

Artyom Sergeevich Dzyuba blev født den 22. august 1988 i Moskva under den sovjetiske æra. I 1992 blev hans søster Olga født.

Hans forældre arbejdede i forskellige lande. Min far arbejdede som politibetjent i den ukrainske by Lubny, Poltava-regionen. Min mor arbejdede som købmandssalgskvinde i en endnu mindre by i Tsivilsk. Men Tsivilsk var i Rusland. Efter at have fået stillingen blev hun viceadministrerende direktør. I denne butik mødtes forældrene.

Familien boede ikke godt. Efter at have flyttet til Moskva boede de først i en fælles lejlighed, og først derefter kunne de købe en lejlighed.

Billede
Billede

Første optræden og 2006-sæsonen

I en alder af 8 gik Artem Dziuba ind i akademiet. "Spartacus", hvor han blev inviteret efter at have set. Mens han var på akademiet indtil 2005 flyttede fodboldspilleren til seniorholdet og begyndte at spille i backup-holdet. I 2006 blev han for sine succeser forfremmet og modtog retten til at spille i det første hold. Han spillede til den russiske cupkamp mod Jekaterinburg “Ural”. I løbet af hele 2006-sæsonen spillede han otte kampe, men scorede ikke mål.

2007 sæson

I 2007 scorede Dziuba kun fem mål for hele sæsonen. I det russiske mesterskab formåede han at score det eneste mål mod Tom's hold, der reddede hans hold fra nederlag, fordi kampen sluttede med en score på 1: 1. Spartak sluttede sæsonen med andenpladsen, og Dziuba blev sølvmedalje i mesterskabet.

Når han spillede mod Tyskland, scorede fodboldspilleren to mål. "Spartak" tabte denne kamp, og Artem kunne ikke redde "Spartak" fra nederlag.

2008 sæson

Det er ubehageligt, men fodboldspilleren blev igen en erstatning. I 2008 spillede han kampe, men ikke helt. Han scorede kun et enkelt mål mod Moskva "Dynamo", og det "rød-hvide" hold var således i stand til at undslippe nederlaget.

I dette års cupkamp lykkedes det mig at score to mål mod Dynamo Bryansk, hvorfor Spartak kom til 1/8 finalen. I den sidste kamp mod Tottenham formåede briterne at udligne stillingen - 2: 2. Alle mål blev scoret af Dzyuba. Efter “Spartak” var ude af stand til at fortsætte kampen om trofæet.

Overgang til "Tom"

Efter at have spillet 8 kampe og kun scoret to mål havde Vladimir Bystrov en konflikt med Artem. 23 tusind rubler blev stjålet fra Bystrov fra skabet i garderoben. Summen lå i Dziubas lomme. Han sagde, at han var oprettet, men de troede ikke på ham og blev overført til "Tom" -teamet ved leje. Han kunne kun vende tilbage til Spartak i slutningen af 2010-sæsonen.

Han flyttede til Zenit i 2015, og derefter fra 3. juni 2018 blev han den sidste spiller på det russiske landshold, der tidligere har spillet ungdomsholdet.

Personlige liv

  • Fodboldspilleren er gift med sin kone Christina, som han mødte i 2012.
  • I 2013 havde fodboldspilleren en søn, Nikita.

Anbefalede: