Sådan Ser Du åbningen Af OL I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du åbningen Af OL I Sochi
Sådan Ser Du åbningen Af OL I Sochi

Video: Sådan Ser Du åbningen Af OL I Sochi

Video: Sådan Ser Du åbningen Af OL I Sochi
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2024, April
Anonim

Åbningsceremonien for vinter-OL 2014 i Sochi vil måske være en af de mest mindeværdige i historien. Denne fest finder sted den 7. februar. Det vil være muligt at se det både med dine egne øjne fra begivenhedens centrum og foran tv-skærmen.

Sådan ser du åbningen af OL i Sochi
Sådan ser du åbningen af OL i Sochi

Overholdelse af ceremonien fra begivenhedscentret

I øjeblikket har de, der ønsker det, stadig mulighed for at reservere steder på et af hotellerne i Sochi eller det omkringliggende område og købe billetter for at komme til Fisht-stadionet den 7. februar, hvor åbningsceremonien for de olympiske vinterlege finder sted. Stadionbygningen ligger i den olympiske park. På dette maleriske sted får tilskuere ikke kun mulighed for at se et farverigt show, men også at beundre bjergtoppene i nord og havet i syd.

Du kan købe billetter og få oplysninger om, hvor mange billetter der er tilgængelige på tickets.sochi2014.com. Derudover installeres specielle billetmaskiner til beboere og gæster i Sochi.

Visning af udsendelsen fra scenen

Den lyse åbningsceremoni i Sochi-OL bliver sendt i fjernsyn, så de, der ikke kom ind i showet, får mulighed for at se det lige hjemmefra. Live-udsendelse fra scenen vil blive udført af Ruslands vigtigste tv-kanal - "First". Broadcastens starttid angives tættere på åbningen i tv-kanalens program. Med høj sandsynlighed vil udsendelsen fra ceremonien også blive vist af sportskanaler: "Rusland-2" ("Sport") og "Eurosport". Satellit-tv-fans vil være i stand til at se begivenheden i high definition (HDTV) på de russiske kanaler "Sport 1", "NTV-PLUS Sport" og andre.

Åbningsceremonien for de olympiske lege sendes af alle deltagende lande, så de, der har forbindelse til satellit-tv og har mulighed for at se udenlandske kanaler, vil kunne se det. Den Internationale Olympiske Komité siger, at ceremonien vil blive overvåget af over tre milliarder tilskuere på samme tid over hele verden.

Det vil være muligt at se åbningsceremonien for legene via Internettet. Du kan vælge en af de føderale kanaler, for eksempel "First", og se udsendelsen på webstedet 1tv.ru. Du kan også gå til et af sportskanalwebstederne, for eksempel eurosport.ru. Endelig kan du se starten på de olympiske lege samt se alle konkurrencer på specielle ressourcer, der viser online udsendelser, for eksempel allsport-live.ru.

Anbefalede: