Sådan Ser Du åbningen Af OL I London

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du åbningen Af OL I London
Sådan Ser Du åbningen Af OL I London

Video: Sådan Ser Du åbningen Af OL I London

Video: Sådan Ser Du åbningen Af OL I London
Video: 🌺 Красивая! Удобная! Практичная! Летняя женская кофточка спицами. Часть 2. 🌺 Размер 48-50 2023, December
Anonim

Åbningsceremonien for OL i London finder sted den 27. juli. Du behøver ikke at købe en billet til Storbritannien for at se denne begivenhed. Det er nok at tænde tv'et på det rigtige tidspunkt.

Sådan ser du åbningen af OL i London
Sådan ser du åbningen af OL i London

Instruktioner

Trin 1

I Den Russiske Føderation vises en direkte udsendelse af OL-åbningsceremonien i 2012 på Channel One og muligvis også på Rusland-1, Rusland-2 og Rusland-24 kanaler. Derudover vil abonnenter på kabel- og satellit-tv-udbydere kunne se det på Eurosport-kanaler (ikke at forveksle med Eurosport-2) og NTV + Sport. Hvis du bruger en kollektiv antenne, skal du kontrollere, om Eurosport-kanalen transmitteres i dit hjem i analog form ved hjælp af søgefunktionen på dit tv.

Trin 2

Da udsendelsen vil være live, starter den samtidigt på alle kanaler, der deltager i dens udsendelse. Dette vil ske den 27. juli 2012 kl. 21:00 GMT. Men forberedelsen til åbningen begynder tidligere - kl. 20 timer og 12 minutter. I Moskva på dette tidspunkt vil det være henholdsvis 1:00 og 12:00. Forberedelser til åbning vises muligvis ikke overalt, så prøv at finde den på alle tilgængelige kanaler.

Trin 3

Hvis du ikke kan tænde dit fjernsyn om natten og ikke har en VCR eller DVD-optager, skal du se åbningsceremonien den 28. juli. Genudsendelsesplanen vil blive annonceret omkring en uge i forvejen på tv-kanals websteder samt i tv-programmer, der offentliggøres i aviser.

Trin 4

Du kan finde ud af, hvor meget tid der er tilbage før åbningsceremonien (nøjagtigt til minut) på den officielle hjemmeside for OL i 2012. For at gøre dette skal du følge linket i slutningen af artiklen. Øverst på siden vil du se et virtuelt nedtællingsur. De fungerer muligvis ikke eller fungerer forkert (f.eks. Viser nuller), hvis JavaScript er deaktiveret i din browser. Deres kompatibilitet med alle browsere er heller ikke garanteret. Når man ser det fra en telefon med en UC-browser eller lignende, kan du se dette ur ved at klikke på "Fuld stie" -linket, mens deres aflæsninger kun opdateres, når siden opdateres manuelt. Disse timer er ikke kun til stede på hjemmesiden, men også på andre sider på webstedet.

Anbefalede: