Hvem Talte Ved åbningen Af ​​OL

Hvem Talte Ved åbningen Af ​​OL
Hvem Talte Ved åbningen Af ​​OL

Video: Hvem Talte Ved åbningen Af ​​OL

Video: Star Wars OL 2022, December
Anonim

Den 27. juli 2012 blev åbningsceremonien for XXX Olympiad afholdt i London. Arrangørerne forsøgte at gøre det så luksuriøst og højtideligt som muligt for at overgå alle tidligere officielle ceremonier af legene i denne henseende.

Hvem talte ved åbningen af ​​OL
Hvem talte ved åbningen af ​​OL

Berømte sangere og musikere optrådte ved åbningsceremonien til OL i 2012. Især Mike Oldfield, en populær engelsk multiinstrumentalist, udførte uddrag fra nogle af hans musikalske værker, desuden til hans musik, blev der afholdt en hel forestilling dedikeret til Storbritannien på stadion. Den unge rapper Dizzy Raskal og Arctic Monkeys optrådte også under åbningsceremonien. Gruppen udførte kun to kompositioner - deres hit "I Bet You Look Good on the Dancefloor", udgivet i 2005, og den berømte sang "Come Together" af The Beatles.

Musikere var ikke de eneste, der optrådte ved åbningsceremonien til OL i London. Forfatteren J.K. Rowling, forfatteren af ​​Harry Potter-bøgerne, dukkede også op på scenen, og på stadion kunne man også se skuespillere, der portrætterer de tegn, hun skabte. Seerne så derefter optræden af ​​den berømte komiker Rowan Atkinson, der er kendt som den latterlige og akavede Mr. Bean. Atkinson blandede sig med musikere fra symfoniorkestret og satte en sjov forestilling på scenen og foregav, at også han forsøgte at spille musikinstrumenter og havde til hensigt at overgå atleterne.

På trods af at nogle musikere, herunder medlemmer af Rolling Stones, nægtede at optræde ved åbningen af ​​OL i London, blev deres sange stadig udført. Derudover kunne publikum danse til hits fra Queen, Prodigy, Placebo, Sex Pistols, Eurythmix osv.

For at styrke effekten og forbløffe publikum inviterede arrangørerne af arrangementet også Paul McCartney. Efter at have udført coverversioner af sangene fra den berømte Liverpool-fire var publikum allerede klar til opførelsen af ​​det tidligere bandmedlem, men hans optræden på scenen var stadig uventet og på samme tid meget højtidelig. Paul McCartney optrådte i slutningen af ​​ceremonien og udførte sange "Hey Jude" og "The End".

Populær af emne.