Sådan Kommer Du Til åbningen Af Euro

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til åbningen Af Euro
Sådan Kommer Du Til åbningen Af Euro

Video: Sådan Kommer Du Til åbningen Af Euro

Video: Sådan Kommer Du Til åbningen Af Euro
Video: Тимати - Ключи от рая (премьера клипа, 2016) 2023, December
Anonim

Den sidste etape af det europæiske fodboldmesterskab finder sted fra 8. juni til 1. juli i Polen og Ukraine. Åbningen af mesterskabet finder sted i Warszawa med en kamp mellem de nationale hold i Polen og Grækenland. For at komme til dette spil skal du sørge for at købe en billet på forhånd.

Sådan kommer du til åbningen af Euro 2012
Sådan kommer du til åbningen af Euro 2012

Er det nødvendigt

  • - en billet til åbningskampen i Euro 2012
  • - visum til Polen.

Instruktioner

Trin 1

Euro 2012-åbningsceremonien finder sted den 8. juni i Warszawa på National Stadium, hvor den første kamp i EM-finalen finder sted. Landsholdene i Polen og Grækenland spiller i det første spil. Kun heldige billetindehavere kan deltage i kampen. De fleste billetter til EM blev solgt på det officielle UEFA-websted og var allerede udsolgt i begyndelsen af maj. Ikke desto mindre tættere på begyndelsen af mesterskabet kan billetter muligvis vises på webstedet, der er forblevet usolgte via andre kanaler, så du bør regelmæssigt besøge denne ressource.

Trin 2

Du kan prøve lykken i lotteriet arrangeret af UEFA, information om det findes på organisationens websted. Lotteripræmierne er billetter til EM-kampe. Cirka 30% af alle billetter distribueres gennem de nationale fanforeninger, hvilket også er en god chance for at komme til åbningen af Euro 2012.

Trin 3

Hvis du ikke har været i stand til at købe en billet til åbningskampen for mesterskabet gennem de officielle kanaler, så prøv at finde den på et af de mange sider dedikeret til salg af billetter til sportsbegivenheder. Gå for eksempel til billetgruppens websted, hvor der sælges billetter til kampene til EM 2012. Du kan købe en pakke med flere billetter til de spil, du er interesseret i. Selvfølgelig vil deres omkostninger være højere, end når de købes via officielle kanaler. På UEFA-webstedet varierede billetpriserne fra 30 til 600 euro.

Trin 4

Selvom du allerede har en billet til den første kamp i mesterskabet, så glem ikke, at du har brug for et visum for at rejse til Polen. Du kan få det selv eller bruge tjenester fra rejsebureauer, der tilbyder organiserede ture til Euro 2012. I dette tilfælde skal du betale ca. 50 euro for et visum, og en medicinsk forsikring vil koste omkring 10 euro mere.

Trin 5

Du kan få et visum mærket "Euro 2012" i tre byer: Moskva, Skt. Petersborg og Kaliningrad. Det er muligt at indsende en ansøgning elektronisk, i hvilket tilfælde du modtager et visum på et bestemt tidspunkt. Hvis du har en billet til EM, bliver du ikke bedt om et hotelreservationscertifikat og bekræftelse af tilgængeligheden af midler til dit ophold i Polen.

Anbefalede: