Hvor Mange Gæster Planlægger At Være Vært For OL I Sochi

Indholdsfortegnelse:

Hvor Mange Gæster Planlægger At Være Vært For OL I Sochi
Hvor Mange Gæster Planlægger At Være Vært For OL I Sochi

Video: Hvor Mange Gæster Planlægger At Være Vært For OL I Sochi

Video: Vinter OL Sochi TV2 2022, December
Anonim

Der er meget lidt tilbage før åbningen af ​​de olympiske vinterlege i 2014 i Sochi. Nationale hold fra mere end 80 lande vil komme til denne sportsfestival. Naturligvis vil mange udenlandske turister komme for at støtte deres landsmænd og ønsker dem succes. Og det russiske landshold vil have den største støttegruppe - både fra beboere i Sochi og fra andre regioner i vores moderland. Derudover kommer medarbejdere fra Den Internationale Olympiske Komité og medierepræsentanter til Sochi. Hvor mange gæster planlægger byen at modtage?

Hvor mange gæster planlægger at være vært for OL i Sochi
Hvor mange gæster planlægger at være vært for OL i Sochi

Er det muligt at beregne det nøjagtige antal gæster i Sochi

Hvor mange mennesker vil der være i Sotji under OL? Naturligvis kan dette spørgsmål ikke besvares med 100% nøjagtighed. Men ifølge de ansvarlige medarbejdere i Sochi 2014 Organizing Committee er det højst sandsynligt, at 400.000 til 600.000 gæster, inklusive russere og udlændinge, vil komme til vinter-OLs hovedstad. Selvfølgelig forlænges deres ankomst i tide. Af dette enorme antal mennesker udgør atleter såvel som coachingpersonale, læger, massageterapeuter og servicearbejdere kun en lille del. Langt størstedelen af ​​gæsterne vil være turister, der er kommet for at juble for deres landsmænd og se legene.

Under hensyntagen til, at befolkningen i Sochi selv er omkring 370 tusind mennesker, er det let at forstå, hvad belastningen vil være på alle bytjenester og infrastruktur. Derfor vil der under OL kræves upåklageligt arbejde fra administrative og retshåndhævende organer, transport og hoteltjenester. Samt alt servicepersonale og frivillige.

Hvem ellers kommer til Sochi udover landsholdets medlemmer og fans

Ud over de ovennævnte personer, ifølge foreløbige skøn, kan ca. 8 tusind forretningsrejsende (medarbejderne, tekniske specialister osv.), Mindst 25 tusind repræsentanter for entreprenørvirksomheder, omkring 25 tusind frivillige komme til hovedstaden i vinter-OL Spil, hvis opgave er at hjælpe besøgende med at løse mindre daglige problemer og problemer.

Det samlede antal servicepersonale på hoteller, restauranter, udlejningscentre, fritids- og kulturcentre vil være omkring 90 tusind mennesker. Men da langt de fleste mennesker i denne kategori permanent bor i Sochi eller dens umiddelbare forstæder, tages der ikke hensyn til det i det samlede antal nye.

Populær af emne.