Sådan Pumpes Dine Hofter Op Til En Pige

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Dine Hofter Op Til En Pige
Sådan Pumpes Dine Hofter Op Til En Pige

Video: Sådan Pumpes Dine Hofter Op Til En Pige

Video: Pigerne havde en kamp om Hayter-Amor! Date Obstacle Course! 2022, November
Anonim

Når en pige står på hælene, rettes al opmærksomhed fra det modsatte køn mod hendes hofter og balder. Når du går, bliver ekstra centimeter på benene eller slappe muskler mærkbare. Specielle øvelser hjælper med at give dine ben en mere attraktiv og fast form.

Sådan pumpes dine hofter op til en pige
Sådan pumpes dine hofter op til en pige

Er det nødvendigt

  • - måtte
  • - sjippetov;
  • - håndvægte.

Instruktioner

Trin 1

Inden du starter træningen, skal du varme dine muskler op med lidt opvarmning for at forberede dem til belastningen. Dette hjælper med at undgå strækninger under træning. Du kan lave et par håndvægt squats, jogge eller springe reb. Selv at gå i fem minutter er fint.

Trin 2

Placer dine hænder på dit bælte og sving benet til siden så højt som muligt. I dette tilfælde skal benet forblive lige, og kroppen skal svare til den lodrette akse så meget som muligt. Sænk ikke benet ned på gulvet efter hvert ryk, hvis det hænger et stykke tid oprejst, vil musklerne stramme sig mere. Gentag de samme trin med det andet ben.

Trin 3

Læg på din højre side og læg dit venstre ben bøjet ved knæet fremad. Når du udfører øvelsen, skal du placere resten på din højre albue. Løft dit rette højre ben op. Rul over til den anden side, og gentag øvelsen med dit venstre ben, bøj ​​dig i knæet og læg dit højre ben frem.

Trin 4

Kom ind i katteposen. Bøj det ene ben, rul det under dig, tryk det mod din mave, og ret det derefter ud, træk det tilbage, indtil det danner en lige linje med din ryg. Sæt dit ben tilbage til dets oprindelige position, og gentag det samme med det andet ben. Sørg for, at benet er rettet i en linje. Dette er en af ​​de mest effektive øvelser til styrkelse af lårmusklerne.

Trin 5

Placer dine fødder bredere end dine skuldre, og tag armene sammen med håndvægte foran dig. Forestil dig, at du har en stol i ryggen et eller andet sted, og prøv at "sætte dig ned" på den. Samtidig strækker armene sig fremad, og benene er i bøjet tilstand. Vend tilbage til startposition.

Trin 6

Placer dine hænder på din talje og sving dine ben fremad. Prøv ikke at bøje hverken støttebenet eller det, du svinger med. Gentag derefter det samme med det andet ben, og sving derefter tilbage.

Trin 7

Sid på gulvet med dine ben vidt fra hinanden. Indånd og stræk armene op. Når du ånder ud, skal du bøje dig til det ene ben og holde denne position i et par sekunder. Ret din ryg og bøj dig nu over til det andet ben. Bøj derefter fremad og nå med armene så langt som muligt. Slap af med dine muskler og vend tilbage til startpositionen.

Populær af emne.