Sådan Pumpes Muskler Til En Pige

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Muskler Til En Pige
Sådan Pumpes Muskler Til En Pige

Video: Sådan Pumpes Muskler Til En Pige

Video: Sådan Pumpes Muskler Til En Pige
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2024, April
Anonim

Muskelpumpe er ikke længere kun mænds privilegium. I dag vil piger også have smukke pumpede muskler. Ved hjælp af metoderne fra bodybuildere kan piger også fjerne fedt fra problemområder, reducere fedtlaget og forbedre helbredet. Samtidig hjælper styrketræning med at opnå en perfekt krop hurtigere end nogen aerobic-, dans- eller stretchklasser.

Sådan pumpes muskler til en pige
Sådan pumpes muskler til en pige

Er det nødvendigt

  • - vægtstang eller håndvægte
  • - sjippetov;
  • - en klar lektionsplan
  • - konsultation med en fitnessinstruktør.

Instruktioner

Trin 1

Start med en lav vægt, uanset din kropsform. Uanset om du er tynd eller tværtimod overvægtig, er et forsøg på at arbejde med meget vægt i begyndelsen af undervisningen fyldt med skade og er simpelthen farligt for leddene.

Trin 2

Vælg øvelser, der træner så mange muskelgrupper som muligt ad gangen. Først og fremmest er disse squats med en vægtstang. De indlæser samtidig musklerne i lår, kalve og balder. Den øverste række på en blokmaskine udvikler dine skuldre, arme og ryg. Brystpressen vil arbejde med dine brystmuskler. Øvelser til pressen udføres uden vægte.

Trin 3

Bemærk, at et stort antal reps med lav vægt tørrer musklerne ud, mens to eller tre repriser med høj vægt øger muskelmassen.

Trin 4

Brug de samme øvelser til at arbejde på din krop som mænd, bare reducer antallet af tilgange eller arbejdsvægt. Det krævede antal gentagelser med en gennemsnitlig vægt er 8-10 gange. Foretag ikke mere end tre sæt.

Trin 5

Pauserne mellem sætene skulle først være to minutter, med en stigning i muskelmasse, reducer dem. Det er bedre ikke at sidde under hvile. Gå rundt, stræk dine opvarmede muskler. Dette øger effektiviteten af din træning.

Trin 6

Glem ikke at starte din træning korrekt. Inden du træner på simulatorer, er en opvarmning et must. Det er bedst at træne på løbebånd eller hoppe reb i 5-10 minutter. Springtov styrker dine hænder. Dette vil være nyttigt for at holde stangen eller stangen mere sikkert.

Trin 7

Sørg for at strække i slutningen af din træning. Dette vil berolige din puls og reducere ømhed i musklerne.

Trin 8

Begræns ikke mængden af protein i din diæt. Kroppen har brug for protein for at opbygge muskler. Det er bedre at opgive fede og sukkerholdige fødevarer. Men du er velkommen til at spise noget is efter din træning. Det lægger sig ikke på din talje, tværtimod, det forbruges fuldstændigt af din krop for at øge muskelmassen.

Anbefalede: