Hvad Er Styrkeløft

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Styrkeløft
Hvad Er Styrkeløft

Video: Hvad Er Styrkeløft

Video: Hvad Er Styrkeløft
Video: ► What is POWERLIFTING? 2024, Kan
Anonim

Powerlifting er powerlifting. Oversat fra engelsk Powerlifting betyder: kraft - styrke, løft - løft. Således er den største udfordring i kraftløftning vægtløftning.

Hvad er styrkeløft
Hvad er styrkeløft

Instruktioner

Trin 1

Kraftløftning - fremragende fysisk kondition, selvtillid, god tone, styrke hele kroppen og muskelmasse. I begyndelsen af træningen er der absolut brug for en specialist - en træner, der hjælper med at udarbejde en træningsplan og en træningsplan, lære dig teknik.

Trin 2

Kraftløftning er meget populær næsten over hele verden. Det første betydningsfulde løftemesterskab fandt sted i 1964 i USA. I dag træner kvinder og mænd, piger og drenge i Rusland aktivt i denne sport og tager et af de højeste skridt på podiet ved konkurrencer på forskellige niveauer.

Trin 3

Grundlaget for powerlifting er 3 øvelser: deadlift, bænkpress og squats med en vægtstang på skuldrene. Den særlige appel ved denne sport er, at alle bevægelser, der udføres af atleten, er naturlige og fuldt ud repræsenterer atletens fysiske evner.

Trin 4

Som et resultat af regelmæssig træning i planen for optimal præsentation af muskelmasse udvikles der stor styrke til at udføre styrkeøvelser med store vægte. Du kan begynde at træne både i en ung og i en mere bevidst alder, vigtigst af alt - klogt. Med den rigtige tilgang kan du hurtigt udvikle din krop til betydelige resultater.

Trin 5

I kraftløftning, som i enhver anden sport, skal man først og fremmest være opmærksom på at forbedre de krævede kvaliteter. Og dette er styrke. Desuden er det styrken af deltamusklerne, arme (muskler i underarmen, triceps og biceps), bryst, ryg og ben, der er vigtig.

Trin 6

Som et resultat ser en veluddannet atlet med hensyn til styrkeudvikling af muskelmasse meget harmonisk ud. Klasser i styrkeløft i forbindelse med hovedmålet - at udvikle maksimal styrke, fortsæt i en tilstand af konstant arbejde med store vægte og maksimale pauser mellem sæt (op til 10 minutter).

Trin 7

Professionelle atleter træner for at tage en maksimal vægt i konkurrencen. Ofte under træning indlæser de bjælken til det yderste og udfører enkelt-, dobbelt- og tredobbelt gentagelser med betydelige pauser mellem sætene. På denne måde forbereder de kroppen til tunge løft på sportsplatformen.

Anbefalede: