Sådan Ansøger Du Om At Være Vært For Olympiaden

Sådan Ansøger Du Om At Være Vært For Olympiaden
Sådan Ansøger Du Om At Være Vært For Olympiaden

Video: Sådan Ansøger Du Om At Være Vært For Olympiaden

Video: NY 2022 Tesla Model Y-opdateringer bekræftet 2022, December
Anonim

At afholde OL for enhver by er en virkelig vigtig begivenhed. Mange byer konkurrerer om retten til at være vært for spillene, men kun en bliver vinderen. Vejen til succes begynder med en ansøgning til Den Internationale Olympiske Komité.

Sådan ansøger du om at være vært for Olympiaden
Sådan ansøger du om at være vært for Olympiaden

For at ansøge om at være vært for de olympiske lege har du ikke kun brug for bymyndighedernes ønske, men også tilgængeligheden af ​​den nødvendige infrastruktur, økonomiske kapacitet, støtte fra ledelsen af ​​National Olympic Committee (NOC) og landets ledelse.

Alle indledende aftaler er lavet med NOC. Dets specialister skal vurdere muligheden for at afholde konkurrencer i verdensklasse i en given by, deres anslåede omkostninger og muligheden for tilbagebetaling. Behovet for genopbygning af eksisterende sportsfaciliteter og opførelse af nye overvejes, støtten til byens mulige afholdelse af Olympiaden bestemmes. Hvis alle disse problemer kan løses, afholdes passende konsultationer med landets ledelse. Organiseringen af ​​De Olympiske Lege er en meget vanskelig og ansvarlig begivenhed, derfor kan man ikke undvære hjælp fra landets øverste ledelse.

Hvis der ikke er nogen uenighed på lederne af byen, NOC og landet, kan byen søge IOC om at være vært for sommer- eller vinter-OL. Til dette oprettes et særligt bududvalg, der normalt inkluderer repræsentanter for byen, NOC'er og regeringsorganer. Dette er nok til at anvende, men ikke nok til at vinde.

Det vindende bud består af mange komponenter. Især er det nødvendigt at samle ikke kun sportsgrene og andre funktionærer, men også folk, der direkte promoverer applikationen. Nemlig at tænke over og gennemføre alle de nødvendige PR-aktioner. I den moderne verden er dette meget vigtigt, uden kompetent reklame er chancerne for at vinde praktisk talt nul. For eksempel omfattede Sochi 2014-bududvalget specialister fra store reklamebureauer og forretningsstrukturer, der er i stand til at nå deres mål. Resultatet af deres meget kompetente arbejde er indlysende, Sochi blev valgt som mødested for vinter-OL 2014. Det skal bemærkes, at mere end $ 60 millioner blev brugt på alle aktiviteter relateret til promovering af den russiske ansøgning. Dette antyder, at bududvalget skal have de nødvendige økonomiske ressourcer.

Ansøgningen indsendes skriftligt til lederen af ​​Den Internationale Olympiske Komité. IOC accepterer ansøgninger om at være vært for de olympiske lege indtil en bestemt periode. Hvis du ikke overholder fristen, kan du kun kvalificere dig til de næste OL. Ansøgninger accepteres som regel mindst 7-8 år før konkurrencen, så den vindende by har tid til at forberede sig på dem. Den ansøgende by kan når som helst trække ansøgningen tilbage, men vinderen underskriver en aftale med IOC, der allerede indeholder forpligtelser til at forberede og gennemføre OL.

Populær af emne.