Verdensmesterskab 1/8 Finaler 2014: Costa Rica - Grækenland

Verdensmesterskab 1/8 Finaler 2014: Costa Rica - Grækenland
Verdensmesterskab 1/8 Finaler 2014: Costa Rica - Grækenland

Video: Verdensmesterskab 1/8 Finaler 2014: Costa Rica - Grækenland

Video: Verdensmesterskab 1/8 Finaler 2014: Costa Rica - Grækenland
Video: Costa Rica v Greece | 2014 FIFA World Cup | Match Highlights 2024, Kan
Anonim

Den 29. juni, i den brasilianske by Recife, fandt den fjerde kamp i 1/8 finalen af verdensmesterskabet i fodbold i Brasilien sted. Holdene i Costa Rica og Grækenland mødtes, hvilket sensationelt kom til den afgørende fase af turneringen.

Verdensmesterskab 1/8 finaler 2014: Costa Rica - Grækenland
Verdensmesterskab 1/8 finaler 2014: Costa Rica - Grækenland

Parret Costa Rica - Grækenland blev betragtet som det svageste blandt de andre hold i slutspillet. Spillet mellem disse hold var en klar bekræftelse på dette.

Første halvdel var kedelig. Costa Ricans forsøgte at spille det første nummer, og grækerne lavede modangreb, men der var næsten ingen chancer for at score. Bolden bevægede sig langsomt, tilskuerne kunne se kampen i midten af banen, holdene forstyrrede sjældent målmændene.

Blandt de mindeværdige øjeblikke i første halvdel af mødet kan man udpege det farlige angreb fra grækerne, da den europæiske spiller på tæt hold ikke var i stand til at ramme modstandernes mål. Costa Rica-målmand Navas kom til undsætning.

Første halvleg sluttede uafgjort.

I begyndelsen af anden halvdel af mødet åbnede Costa Ricans en konto. I det 52. minut ramte Brian Ruiz det nederste hjørne af det europæiske mål med det mest nøjagtige slag. Costa Rica førte 1 - 0. Efter dette øjeblik begyndte grækerne at sætte aktivt pres under forsøg på at eskalere situationen ved portene til centralamerikanerne. Det fungerede dog ikke, der var få chancer. Men den sportslige formue vendte sig stadig mod grækerne.

Allerede i den fortættede tid spillede Papastatopoulos godt på at afslutte bevægelser og udlignede resultatet. Grækerne snappede uafgjort i reguleringstiden. Derudover havde europæerne endnu et øjeblik til at ramme Costa Ricans mål i kampens normale tid. Men målmand Navas redder sit hold efter at have ramt en græsk spiller under overliggeren.

I ekstra tid så tilskuerne ikke målene, men vi må indrømme, at grækerne var tættere på målet. Allerede på det 121. minut af mødet savnede Mitroglu en reel chance for at score. Den græske spiller skød fra tæt hold på mål, men missede målet.

Spillet sluttede med uafgjort, for anden gang i turneringen blev skæbnen med at nå den næste fase besluttet i en straffesparkskonkurrence.

Lykken smilede til Costa Rica. Alle fem spillere konverterede deres skud, hvilket førte til, at centralamerikanerne vandt på straffe 5-3. Costa Rica spiller nu mod Holland i kvartfinalen, og Grækenland går hjem.

Anbefalede: