1/8 Finaler FIFA Verdensmesterskab: Colombia - Uruguay

1/8 Finaler FIFA Verdensmesterskab: Colombia - Uruguay
1/8 Finaler FIFA Verdensmesterskab: Colombia - Uruguay

Video: 1/8 Finaler FIFA Verdensmesterskab: Colombia - Uruguay

Video: 1/8 Finaler FIFA Verdensmesterskab: Colombia - Uruguay
Video: FIFA 21 PS5 | Uruguay vs Colombia | Copa América Cuartos | 1080p60fps HDR | Español Latino 2024, April
Anonim

Den 28. juni var Rio de Janeiro vært for anden kamp i 1/8 finalen i FIFA World Cup i Brasilien. På det berømte Maracanã-stadion mødtes Colombias landshold med Uruguays landshold.

1/8 finaler 2014 FIFA verdensmesterskab: Colombia - Uruguay
1/8 finaler 2014 FIFA verdensmesterskab: Colombia - Uruguay

Kampen mellem landsholdene i Colombia og Uruguay blev betragtet som en af de mest uforudsigelige blandt de første otte playoffs i verdensmesterskabet i fodbold. Dette er ikke tilfældigt, fordi begge hold har et højt udvalg af spillere, der er i stand til at opnå et resultat. Spillet blev betragtet som stædig og underholdende.

Faktisk viste alt sig lidt anderledes. Det colombianske hold fortsatte med at glæde deres fans med kvalitetsfodbold, som selv uruguayanerne ikke kunne modsætte sig. Den første halvdel af spillet var domineret af colombianerne. Det var tydeligt, at spillerne på dette hold var bedre til at håndtere bolden, deres angreb var noget bedre og farligere. Derfor var det naturlige resultat af første halvleg James Rodriguez mål i det 28. minut af mødet. Den colombianske angriber tog sin partners hestekort på brystet, og med det andet tryk slog han uden for feltet. Slaget viste sig ikke kun at være effektivt, men også effektivt. Bolden faldt direkte under overliggeren og kom igen fra målstolpen. Dette mål af Rodriguez er et af de smukkeste mål i mesterskabet. Colombia fører 1-0.

Før pause tillod colombianerne ikke uruguayanerne at skabe scoringsituationer, resultatet på resultattavlen var uændret - Colombia vandt 1 - 0.

Colombianerne startede anden halvdel af mødet meget aktivt. Som i første halvdel kunne man mærke overlegenheden hos spillerne på dette hold. Resultatet var James Rodriguez andet mål i det 50. minut. Efter et pragtfuldt angreb fra de colombianske spillere fik Rodriguez en boldfald lige foran målet. Det var ikke svært for angriberen at score endnu et mål i kampen. Colombia tog 2 - 0. Glæden for fans af dette landshold kendte ingen grænser, fordi de colombianske spillere slog deres rival med tilsyneladende lethed.

Efter at målet var scoret gav Colombia territoriet til Uruguay, men sidstnævnte var ude af stand til at udnytte dette. Man kan udpege et par farlige skud fra en gennemsnitlig afstand såvel som en udgang til målet for Pereira, men disse situationer sluttede ikke med erobringen af Colombias mål.

Det endelige resultat af mødet er 2 - 0 til fordel for colombianerne. Uruguay er på vej hjem, og Colombias spillere møder Brasilien i kvartfinalen uden nogen klar favorit i dette par. Hvis colombianerne er i stand til at besejre værterne for mesterskabet, vil det ikke være en sensation, for fra første runde ser hele verden det fantastiske spil af landsholdet i Colombia.

Anbefalede: