1/8 Finaler Af FIFA Verdensmesterskabet I 2014: Holland - Mexico

Den 29. juni, i byen Fortaleza, fandt den tredje kamp i 1/8 finalen af verdensmesterskabet i fodbold i Brasilien sted. Landsholdene i Holland og Mexico mødtes.

Niderlandy - Meksika_

Kampen mellem Holland og Mexico gav fans forskellige følelser. Det kan overvejes, at spillet mellem rivaler var en af de mest dramatiske kampe i verdensmesterskabet i fodbold.

Mødet startede med god hastighed. Desuden overgik mexicanerne deres rival. Det er værd at sige, at repræsentanterne for CONCACAF-zonen så bedre ud i næsten alle større aspekter af fodbold. Hollænderne brugte som regel lange passager til frontlinjen, hvilket ikke førte til noget.

Første halvdel viste sig at være nærig med farlige scorechancer, skønt den blev holdt under tegnet af mexicansk dominans.

Anden halvdel af mødet begyndte med mexicanernes fordel. Sammenlignet med første halvdel af mødet er den eneste forskel, at publikum var vidne til de scorede mål. Allerede i starten af anden halvdel, i det 48. minut, gjorde mexicanerne det, der ikke længere lignede en sensation, men et mønster. Giovani dos Santos sparkede uden for feltet og sendte bolden i net af det hollandske mål. Mexico tog 1 - 0. Det var velfortjent. De hollandske spillere viste ikke længere den mousserende målfodbold, som hollandske fans kunne observere i gruppekampene. Allerede i den første kamp på slutspillet blev Van Gaals hold modstander af et meget organiseret hold.

Mexico gav initiativet til europæerne, efter at målet var scoret. Hollænderne havde to fantastiske scoringschancer, men den mexicanske målmand Ochoa var uforlignelig. Mødet var allerede ved at være afsluttet. Der er lidt over fem minutter tilbage at spille, inklusive den kondenserede tid. Men Mexico var ude af stand til at opretholde fordelen. Det hollandske angreb medførte ikke desto mindre resultater.

I det 88. minut sprang bolden efter et hjørnespark til Sneijder, der slog et kraftigt slag lige ind i hjørnet af mexicanernes mål. I de sidste minutter udligner europæerne resultatet - 1 -1.

Afskedigelsen kom inden for få minutter - i det 94. minut af mødet udnævnte dommeren et straffespark til mexicanerne. Claes-Jan Huntelaer nærmede sig bolden og scorede det vindende mål.

Holland vandt ikke, de tvang det ud i de sidste minutter af mødet. Nu venter hollænderne på deres rival i kvartfinalen, der vinder paret Costa Rica - Grækenland. Mexicanerne er meget kede af det. Det var et vidunderligt hold, som det var en fornøjelse at se. Repræsentanter for Mellemamerika har ledsaget chilenerne - disse hold er på vej hjem.