1/8 Finaler Af FIFA World Cup 2014: Argentina - Schweiz

Den 1. juli, i den brasilianske by Sao Paulo, fandt den næstsidste kamp i 1/8 finalen af verdensmesterskabet i fodbold sted. Tilskuere kunne se mødet mellem landsholdene i Argentina og Schweiz.

1/8 finaler i FIFA verdensmesterskabet i 2014: Argentina - Schweiz

Det meste af kampen var en kamp i alle dele af marken. På samme tid, i første halvleg, var spillet et kedeligt syn. Spillerne rullede for det meste bolden midt på banen. Det argentinske hold havde en lille fordel, men dette førte ikke til farlige øjeblikke. Schweizerne forsøgte at angribe, men det så heller ikke farligt ud. Kun et øjeblik fra første halvdel kan huskes - en af de schweiziske spillere fyrede fra en dødbringende position, men Argentinas målmand Romero reddede holdet.

Første halvleg sluttede med en kedelig målløs uafgjort.

I anden halvdel af mødet tilføjede argentinerne. Vi kan allerede tale om en betydelig overvægt af sydamerikanerne. Argentina-spillere har delt mere end 20 skud til modstanderens mål. Nogle gange reddede målmanden europæerne. Schweizeren fortsatte med at spille på modangreb, men europæernes fans så ikke nogen superrolle-øjeblikke.

Regelmæssig tid sluttede uafgjort 0 - 0. Det var de kedeligste 90 minutter i slutspillet.

I ekstra tid pressede sydamerikanerne igen, og det europæiske hold holdt fast. Argentinernes hovedaktion kan betragtes som pres på den schweiziske port, men det bragte ikke resultater.

Kampen blev reduceret til et målløst uafgjort i forlænget tid, men i det 118. minut scorede argentinerne et mål. Angel Di Maria efter Messis aflevering sendte bolden i mål. Argentinernes glæde var sådan, som om holdet i det mindste havde nået semifinalen. Dette antyder, at Messis hold er meget hårdt på at vinde hver kamp.

Schweizeren syntes ikke at have styrken til at genvinde. I de sidste minutter af mødet blev Argentina dog reddet med nogle centimeter. Efter at en hest har fodret ind i straffesparksfeltet, stanser Dzhemiley hovedet blindt mod Romeros mål. Bolden ramte stolpen. Europæerne manglede en hel del før et mål. Det sidste angreb i kampen for europæerne var et farligt frispark i nærheden af det argentinske mål, men de kunne ikke indse øjeblikket.

Argentina kæmper for at komme videre til kvartfinalen efter en minimal sejr på 1-0 og afventer en modstander fra parret Belgien-USA. Samtidig skal det bemærkes, at det argentinske hold ikke viser det bedste spil i turneringen. Kaptajnen for sydamerikanerne Messi viste sig igen ikke i den afgørende kamp, og i nogle øjeblikke spillede han simpelthen dårligt og uværdigt til titlen som en af de bedste spillere i verden.