De Rigeste Fodboldklubber I Verden

Indholdsfortegnelse:

De Rigeste Fodboldklubber I Verden
De Rigeste Fodboldklubber I Verden

Video: De Rigeste Fodboldklubber I Verden

Video: De Rigeste Fodboldklubber I Verden
Video: DE 10 RIGESTE FODBOLD KLUBBER I VERDEN 2023, Juni
Anonim

Ikke alle fodboldklubber kan ikke kun prale af høje indkomster, men generelt mere eller mindre seriøse overskud. Dette kræver ikke kun interesse for fans langt uden for byen, hvor holdet spiller, men også høje resultater på den internationale arena.

De rigeste fodboldklubber i verden
De rigeste fodboldklubber i verden

Spanien

Disse kvaliteter er helt i overensstemmelse med Real Madrid, en fodboldklub, der har været den rigeste i verden i ni år. Holdet har en årlig omsætning på over 500 millioner euro, og overskuddet vokser hvert år. Dette opnås hovedsageligt på grund af klubbenes høje popularitet blandt fans over hele verden, hvilket giver dig mulighed for at diktere dine vilkår, når du sælger rettigheder til tv-udsendelser. Real Madrids kommercielle aftaler med adskillige virksomheder og sponsorer spiller også en vigtig rolle i denne fortjeneste.

Det andet, målt i årlig indkomst, er verdens fodboldklub, baseret på den økonomiske vurdering af Delloite, også det spanske hold - Barcelona. På trods af den hårde konkurrence i mesterskabet med Real Madrid, der afholdes med varierende succes, mister det økonomiske løb Barcelona mod modstanderen år efter år.

Tyskland og Frankrig

De tyske og franske mesterskaber i fodbold betragtes ikke som de stærkeste i Europa, og det er så meget mere overraskende, at hold fra disse lande i de senere år har formået at bryde ind i toppen af de rigeste klubber i verden.

Bayern, de seneste års Bundesliga-mester, har formået at bryde ind i de tre mest rentable klubber i verden, stort set takket være deres sportslige succes på den internationale scene, hvilket har øget priserne på salget af tv-udsendelser med mere end en tredjedel.

Den franske PSG tog en lidt anden vej og afsluttede lukrative tilbud med finansielle giganter som Microsoft, Panasonic, Nike, McDonalds og andre. PSGs reklamekontrakter udgør mere end 60 procent af klubbens samlede overskud, hvilket er en absolut verdensrekord.

England

På trods af at indkomstniveauerne for engelske klubber er faldet markant de seneste år, er antallet af fodboldhold fra Foggy Albion i de top 10 rigeste stadig stort.

Manchester United, som i lang tid havde tredjepladsen blandt de rigeste klubber i verden og kun var næststørste til de spanske giganter, måtte give dette sted til Bayern München. Dette skyldtes i vid udstrækning forringelsen af holdets resultater, som opstod efter afgang fra Manchester United af den permanente træner Sir Alex Ferguson, der ledede fodboldklubben fra Manchester i 26 år.

Andre engelske klubber - Manchester City, Chelsea og Arsenal er også blandt de ti mest rentable hold i de senere år, men de er stadig langt fra lederne såvel som hold fra andre lande, der ligger langt bag topklubberne.

Populær af emne.