Er Det Muligt At Downloade Pressen Hver Dag

Indholdsfortegnelse:

Er Det Muligt At Downloade Pressen Hver Dag
Er Det Muligt At Downloade Pressen Hver Dag

Video: Er Det Muligt At Downloade Pressen Hver Dag

Video: Min opgave er at observere skoven, og her sker noget mærkeligt. 2022, November
Anonim

Med ankomsten af ​​foråret husker mange mennesker deres figur. Forberedelse til sommeren er de bange for ikke at have tid til at komme i form og begynde at tvinge begivenheder. Der lægges især vægt på pressen i drømme om en smuk flad mave eller stærke massive terninger.

Er det muligt at downloade pressen hver dag
Er det muligt at downloade pressen hver dag

De mest almindelige pressemyter

For at terninger skal vises, skal pressen pumpes hele dagen - det er ikke sandt. Pressens form er fastlagt i enhver person fra fødslen. Særlige øvelser kan kun øge tykkelsen af ​​musklerne, så det giver ingen mening at gøre dem for ofte. Muskelopbygning skyldes ikke kun fysisk anstrengelse, men også på grund af hvile fra dem. Professionelle atleter træner sjældent deres mavemuskler for ikke at "udvide" taljen og ikke forstyrre de ideelle atletiske proportioner.

Jo flere reps, jo mere abs - faktisk er abs ikke forskellig fra resten af ​​musklerne, så intens træning med mange gentagelser vil øge pressens udholdenhed i stedet for at øge dens muskeltykkelse.

Hyppige gentagelser påvirker absorptionens "tørring" - i virkeligheden forbrændes fedt ikke gennem styrketræning. Kun ved at følge en særlig diæt i kombination med motion kan du opnå lindring.

Hvor ofte har du brug for at pumpe pressen

I praksis har det længe været bevist, at det er meningsløst at pumpe pressen hver dag. Du får ikke nogen yderligere effekt med så hyppig træning. Det hjælper ikke dig med at reducere taljen eller tabe dig. Dine muskler vil simpelthen være i konstant tone, men dette påvirker ikke terningenes udseende.

Hvis du vil "tegne" dine mavemuskler, træner du ikke mere end 3-4 gange om ugen. Hvis din kropsfedtprocent er over 10, skal du kombinere motion med diæt.

Hvis dit mål ikke er massive terninger, men udvikling af udholdenhed, vil de daglige træningsprogrammer være meget passende for dig. Sådan træner atleter, der udøver kampsport. Deres presse er komprimeret, men det øges ikke meget i volumen.

Nogle bodybuildere er også uenige i at pumpe mavemusklerne flere gange om ugen. For eksempel mener Jay Cutler, at du skal træne dine mavemuskler hver dag. Han er sikker på, at kun daglige træningsprogrammer holder hans krop i god form.

Der er en opfattelse af, at mavemusklerne har brug for 24 timer for at komme sig, så pressen kan og skal pumpes 7 dage om ugen. Og hvis intet gør ondt, kan du træne igen. Men fraværet af muskelsmerter betyder ikke, at det lykkedes dem at komme sig fuldt ud. Nogle muskler har brug for 72 timer for at komme sig, mens abs tager mindst 48 timer.

For at udvikle abdominal udholdenhed skal du træne dagligt, men dette vil ikke føre til mærkbare terninger. For at skabe lindring skal du pumpe pressen ikke mere end 4 gange om ugen, men uden en passende diæt er denne mulighed ikke egnet. Hvis du har kropsfedt, så skjuler selv de mest massive terninger sig bag det. Den ideelle måde at opbygge mavemuskler på er at være tålmodig, spise sundt og træne flere gange om ugen.

Populær af emne.