Gymnastik For Kroppens Sundhed. Helbredende øvelser For Hver Dag

Gymnastik For Kroppens Sundhed. Helbredende øvelser For Hver Dag
Gymnastik For Kroppens Sundhed. Helbredende øvelser For Hver Dag

Video: Gymnastik For Kroppens Sundhed. Helbredende øvelser For Hver Dag

Video: Gymnastik For Kroppens Sundhed. Helbredende øvelser For Hver Dag
Video: Elastiktræning - 6 øvelser på 10 minutter 2024, Kan
Anonim

Det er vidunderligt, når en person er munter og fuld af styrke. En af de metoder, der hjælper med at blive sådan, er medicinsk gymnastik. Nogle af hendes komplekser kan udføres lige i sengen efter at have vågnet op. Øvelser til at stimulere din hals hjælper dig med bedre at modstå åndedrætsbesvær.

Gymnastik for kroppens sundhed. Helbredende øvelser for hver dag
Gymnastik for kroppens sundhed. Helbredende øvelser for hver dag

Nogle gange vil du ikke lave morgenøvelser på grund af det faktum, at kroppen endnu ikke er vågnet helt op, så der er ingen styrke til intensive kropsbevægelser. De kloge munke i Tibet har opfundet øvelser, der kan udføres lige i sengen. Det inkluderer ingen pludselige bevægelser, det hjælper med at stimulere vigtige funktioner i kroppen, styrke immunforsvaret og stå op i godt humør, kraftig.

Når du vågner op, skal du se dig omkring, ud af vinduet (hvis der er en sådan udsigt fra sengen), glæde dig over en ny dag, som ikke kan være vidunderlig. I godt humør skal du begynde at lave wellness-øvelser. Sæt dine håndflader sammen, gnid hinanden i 10 sekunder. Hvis de bliver varme, har du et vidunderligt biofelt. Varme palmer indikerer, at den er svækket. Hvis de er kølige og fugtige, er dette en grund til at tænke på kroppens funktionsfejl i energikuglen. Efterfølgende øvelser hjælper med at normalisere biofeltet.

Dæk dine øjne med varme håndflader (hvis de er), tryk let dine hænder på øjenkuglerne en gang i sekundet. På et halvt minut vil du røre begge øjne med fjedrende bevægelser 30 gange. Denne øvelse hjælper med at styrke dit syn. Nu kan du gå videre til den næste, som er designet til at forbedre din hørelse.

Det er bedre at udføre dem tidligt om morgenen - før kl.

Placer dine hænder på dine ører. Som med øjnene, brug et fjedrende, men blidt pres. Start øverst på ørerne, arbejd gradvist op til lapperne. Stimuler venstre med uret, højre mod uret. Gentagelsesfrekvensen er også 30 gange for hvert øre.

Liggende på sengen, løft dine ben og arme. Lav 30 rystelser med dem, derefter - det samme antal rotationer. Højre arm og ben mod uret og venstre ben og arm med uret. Disse bevægelser hjælper med at forbedre blodcirkulationen i lemmerne. Gnid dine fødder med lidt creme, derefter knæ og ben til toppen.

For at hjælpe tarmene med at fungere bedre, helbrede maveorganerne, læg din højre håndflade på din mave og din venstre håndflade på den. Lav lette gnidningsøvelser med uret, og træk tilbage fra navlen i alle retninger 5-7 cm.

Placer pegefingrene på begge hænder under næseborene. Påfør pres pres omkring hver. Disse bevægelser hjælper med at slippe af med en løbende næse, besejre bihulebetændelse og modstå forkølelse. I denne henseende kan vi tale om en øvelse mere, men det hører ikke til komplekset af tibetanske munke, det er yoga. Det vil hjælpe med at styrke halsen under forkølelse. Legetræningen er især nyttig for børn, der kan lide det meget.

Lad barnet og den voksne sidde overfor hinanden på deres hæle, gemt tilbage. Fingrene skal forlænges, spændes og placeres foran dig. Samtidig er armene bøjet i albuerne. Stik tungen ud og prøv at udsende et skræmmende løvebrøl, fingre i dette tilfælde er dyrets klør. Prøv at stikke tungen så langt ud som muligt og pege den mod hagen. Daglig træning vil reducere risikoen for angina, akutte luftvejsinfektioner og styrke halsen.

Denne øvelse skal kun udføres om morgenen på tom mave, så gag-refleksen ikke vises.

I slutningen skal du drikke et glas varmt vand, og du kan tage afsted mod nye bedrifter med fuld sundhed.

Anbefalede: