Effektive øvelser I Hvepsemiddel

Effektive øvelser I Hvepsemiddel
Effektive øvelser I Hvepsemiddel

Video: Effektive øvelser I Hvepsemiddel

Video: Effektive øvelser I Hvepsemiddel
Video: Wasp sucking machine XL 2023, December
Anonim

Hvilken pige drømmer ikke om en tynd talje? Og det betyder ikke rigtig noget, hvilken slags figur du generelt har, hvepsens talje vil altid være en vidunderlig dekoration til dit image og vil også give dig kvindelighed og seksualitet. Og hvilke dejlige kjoler og tunikaer med bælter kan bæres med en tynd talje!

Effektive hvepsemneøvelser
Effektive hvepsemneøvelser

Så hvordan opnår du denne talje derhjemme? Faktisk er der en række meget effektive øvelser, der reducerer din talje samt gør den mere feminin og giver din krop de kurver, du ønsker.

Start din klasse med en opvarmning. Kør på plads, spring, stræk dine arme og ben. Det vigtigste er ikke at overdrive det. Så kom i gang. For det første skal du udføre torsionsrotationsøvelser, som alle har kendt siden barndomsøvelser. Sådanne øvelser hjælper dog med at forme en tynd talje.

Følgende øvelse kan minde dig om mavedans: træk din mave ind og stikk den ud. Gør dette så hurtigt som muligt. Også i kampen for en tynd talje ville det være rart at pumpe den øvre og nedre mavemasse op, så inkluder disse øvelser i dine klasser.

Hvis du har fri tid til for eksempel at se en film, skal du bruge denne tid nyttigt: drej en ramme eller hula-ramme mod filmens baggrund. Hula-hoop betragtes som den mest effektive øvelse til at erhverve en hvepsemidje.

Afslutningsvis kan du dreje på sundhedsdisken (hvis du selvfølgelig har en). Det giver også en betydelig effekt.

Når du udfører et sæt af sådanne enkle øvelser mindst hver anden dag, vil du bemærke, at din talje bliver mærkbart mindre i størrelse. Men i kampen om taljen, glem ikke resten af kroppen, prøv at være lige opmærksom på dem.

Anbefalede: