Effektive øvelser Til Træning Af Arme, Mave Og Ben

Indholdsfortegnelse:

Effektive øvelser Til Træning Af Arme, Mave Og Ben
Effektive øvelser Til Træning Af Arme, Mave Og Ben

Video: Effektive øvelser Til Træning Af Arme, Mave Og Ben

Video: Effektive øvelser Til Træning Af Arme, Mave Og Ben
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2024, Kan
Anonim

En tonet krop giver dig mulighed for at fange beundrende blikke fra det modsatte køn på dig selv, bære tætsiddende tøj og føle dig sund, fordi sport hjælper med at slippe af med mange lidelser. Øvelser til træning af arme, mave og ben hjælper med at opnå denne effekt.

Effektive øvelser til træning af arme, mave og ben
Effektive øvelser til træning af arme, mave og ben

Effektive håndøvelser

Når du er varmet op, skal du begynde din træning med øvelser for at udvikle dine biceps og triceps. For at opbygge den første muskelgruppe skal du placere dine fødder i skulderbredde fra hinanden, rette din ryg og trække i din mave. Tag håndvægte i dine hænder, tryk dine skuldre og albuer til dine sider - de skal ikke bevæge sig under træningen. Løft dine arme med håndvægte til din skulder, fix i et par sekunder, og vend dem tilbage til deres oprindelige position. Gentag øvelsen så mange gange som muligt. Det er muligt i flere tilgange.

Mens du opretholder positionen, skal du løfte din højre hånd op fra håndvægtene, derefter sænke den langsomt bag hovedet og rette den ud igen. Gentag denne øvelse 10-20 gange, og gør den derefter med den anden hånd. Takket være dette kan du stramme dine triceps.

Effektive øvelser i maven

At tabe fedt og stramme dine mavemuskler er at gøre maveøvelser den mest effektive måde at få de ønskede resultater på. Lig på gulvet, benene let fra hinanden og bøj ved knæene, og læg dine hænder bag hovedet. Løft kroppen uden at løfte lænden ned fra gulvet.

Placer derefter dine hænder under din bagdel, håndfladerne ned for at aflaste trykket på din nedre ryg. Ret dine ben ud og hæv dem langsomt fra gulvet med 30-40 cm, fastgør positionen i et par sekunder, og sænk dem derefter langsomt. Gentag øvelsen 20-30 gange.

Bøj dine knæ igen og læg dine hænder på bagsiden af dit hoved. Løft kroppen og prøv samtidig at nå med albuen på din højre hånd til knæet på det modsatte ben. Gå tilbage til startpositionen og gentag øvelsen, men i den modsatte retning. Dette hjælper dig med at opbygge dine skrå mavemuskler.

Effektive træning i benene

De første to øvelser er mere velegnede til det retfærdige køn, da de sigter mod at stramme musklerne i det indre lår - det er det sted, der betragtes som problematisk for kvinder. Lig på ryggen, stræk armene langs din torso eller lås bag på hovedet, løft dine ben op vinkelret på gulvet. Gør derefter gyngerne med dine ben på tværs, det vil sige den sædvanlige "sakse".

Derefter skal du rulle over på din side, bøje din underarm ved albuen og placere den under dit hoved, placere overarmen foran din krop. Stræk dit underben vinkelret på din torso og hæv det langsomt så højt som muligt. Sænk det også langsomt ned på gulvet. Gentag øvelsen 20-30 gange mere, tænd derefter for den anden og gør øvelsen med det andet ben.

Stå oprejst, placer dine fødder skulderbredde fra hinanden, og fold armene over brystet eller stræk dem ud foran dig. Overfør din kropsvægt til det ene ben og sæt dig ned, men løft ikke det andet ben fra gulvet. Udfør squats 5-10 gange, skift derefter din kropsvægt til det andet ben og lav squats igen.

Anbefalede: