Effektive øvelser Til At Reducere Hoftevolumenet

Indholdsfortegnelse:

Effektive øvelser Til At Reducere Hoftevolumenet
Effektive øvelser Til At Reducere Hoftevolumenet
Anonim

Smukke ben og hofter er ikke altid en gave fra naturen, oftere er det resultatet af det daglige arbejde med dig selv. Korrekt ernæring, skønhedsbehandlinger og selvfølgelig motion hjælper dig med at rette dine drømme hofter.

Effektive øvelser til at reducere hoftevolumenet
Effektive øvelser til at reducere hoftevolumenet

Instruktioner

Trin 1

For at blive ejer af figuren af dine drømme skal du afsætte tid til daglige træningsprogrammer. Eksperter har allerede udviklet et sæt øvelser, der hjælper med at vende tilbage til hofterne på kortest mulig tid. Komplekset anbefales at udføre regelmæssigt, kun med denne tilgang er det muligt at opnå noget positivt resultat.

Trin 2

Den første øvelse kaldes Routing. For at udføre det skal du ligge på gulvet, hæve dine lige ben vinkelret på kroppen, læg dine hænder under bagdelen. Nu skal du langsomt sprede dine ben i forskellige retninger og bringe dem sammen igen. Muskler skal være anspændte. Gentag øvelsen 10 gange, og start derefter overlappende. Bring knæet på det ene ben bag det andet knæ, mens lemmerne er lige, spidserne af tæerne ser op. Ved de første lektioner skal du udføre øvelsen 25 gange i tre gennemløb. Når musklerne vænner sig til belastningen, kan du øge antallet af gentagelser op til 50-60 gange pr. Sæt. Mennesker, for hvem fysisk aktivitet er livets norm, kan rådes til at lægge vægte på deres ben under træning. Deres vægt vælges individuelt afhængigt af personens forberedelse.

Trin 3

Den næste øvelse er "Half-bridge". For at gøre dette skal du ligge på gulvet, dine hænder ligger roligt langs kroppen, dine knæ er bøjet. Løft nu langsomt hofterne fra overfladen, hvor hovedstøtten er på ben og skuldre. På det højeste punkt skal du dvæle i et par sekunder, mens spændingen i musklerne mærkes. Gå derefter tilbage til startpositionen. Gentag 15-20 gange. Efter 1-2 ugers træning kan du forbedre træningen. For at gøre dette er det ikke let at forblive ved det øverste punkt, men også at rive det ene ben af gulvet, løfte det op, så foden ser i loftet og foretage 5-7 fjedrende bevægelser. Gentag 10-15 gange for hvert lem.

Trin 4

En anden øvelse, der hjælper med at give dine hofter den ønskede form er "Cyklen". For at gøre dette skal du sidde på gulvet, på ryggen, rive dine lemmer fra gulvet og bøje sig ved knæene. Dernæst er der en efterligning af de bevægelser, der opstår, når man cykler. Under træningen er det vigtigt ikke at anstrenge dine ben, men tværtimod holde dine hofter i spænding. Det anbefales at træne i et hurtigt tempo. Start med 1-2 minutter og øg tiden gradvist. Af den måde anbefaler eksperter at udføre øvelsen "Cykel", selv når hofterne får en smuk form for at opretholde resultatet.

Anbefalede: