Øvelser For At Reducere Den Forreste Del Af Låret

Indholdsfortegnelse:

Øvelser For At Reducere Den Forreste Del Af Låret
Øvelser For At Reducere Den Forreste Del Af Låret

Video: Øvelser For At Reducere Den Forreste Del Af Låret

Video: Øvelser For At Reducere Den Forreste Del Af Låret
Video: 15 min BURN THIGH FAT WORKOUT (NO JUMPING!) TO SLIM INNER THIGHS & LEGS 2024, Kan
Anonim

Slanke hofter og elastiske gluteale muskler er mange pigers ambitioner. Imidlertid kommer nattesnacks, overvægten af kulhydrater i kosten, en stillesiddende livsstil ofte i vejen for det elskede ønske om at finde en ideel figur. Der er et specielt sæt øvelser, der sigter mod at reducere forenden af låret.

Øvelser for at reducere den forreste del af låret
Øvelser for at reducere den forreste del af låret

Nødvendig

  • - håndvægte, der vejer 5-10 kg
  • - sjippetov.

Instruktioner

Trin 1

Varm op, inden du starter din kernetræning. Det vil hjælpe med at øge hastigheden af transmission af nerveimpulser, øge nervesystemets tone, øge træningens effektivitet og intensitet, skabe og koncentrere den korrekte tankegang til styrketræning, fremskynde metabolisk proces, øge kapillær dilatation og forhindre skade. Den gennemsnitlige opvarmningstid skal være mindst 10 minutter. Dette kompleks kan omfatte en række rotationsbevægelser, øvelser til ben og arme, let løb, springtov osv.

Trin 2

Ved den første øvelse skal du stå med fødderne skulderbredde fra hinanden. Spred sokkerne til siderne. Tag håndvægte i dine hænder og placer dem langs kroppen. Squat gradvist og når parallelt med lårene. Når du ånder ud, skal du vende tilbage til startpositionen. Denne øvelse forbrænder en masse ekstra kalorier i lårområdet og strammer effektivt alle benmusklerne. Gentag squats i 3-5 minutter.

Trin 3

Den næste teknikøvelse svarer meget til den foregående. Når man når parallelpunktet mellem hofterne og gulvet, er det nødvendigt at tage et skarpt spring opad. Land derefter forsigtigt på forfoden. Bemærk: Når du udfører øvelsen, skal du ikke strække knæene helt ud og ikke stræbe efter at indtage en skiløbers position (bevidst parallelle fødder). Således vil du være i stand til hurtigt at fjerne overskydende fedt foran i låret. Gentag øvelsen i 3-5 minutter.

Trin 4

Den følgende øvelse kræver god balance. Squat med håndvægte i dine hænder. På det laveste punkt (lårene er parallelle med gulvoverfladen), overfør vægten til højre ben, og gå gradvist op, tag venstre lår tydeligt til venstre og op. Vend tilbage til startposition. Gentag øvelsen på det andet ben. Disse bevægelser styrker alle musklerne i benene, så du kan tabe dig i lårområdet. Gentag øvelsen i 3-5 minutter.

Trin 5

Ved denne øvelse skal du ligge på et fladt gulv på din højre side. Tag en håndvægt i din venstre hånd, og placer den langs kroppen. Træk langsomt tilbage og tag din hofte op. Gentag øvelsen på det andet ben. Gør det i 3-5 minutter.

Trin 6

At løbe med et højt knæløft reducerer også effektivt volumenet på lårets forside. Stå op og gå en kort løb i rummet. Prøv at løbe blødt uden at slå dine fødder i gulvet. 2-3 minutters løb er nok til at få et positivt træningsresultat.

Anbefalede: