Enkle øvelser For At Reducere Hoftevolumenet

Indholdsfortegnelse:

Enkle øvelser For At Reducere Hoftevolumenet
Enkle øvelser For At Reducere Hoftevolumenet

Video: Enkle øvelser For At Reducere Hoftevolumenet

Video: Enkle øvelser For At Reducere Hoftevolumenet
Video: Самомассаж лица и шеи. Массаж лица в домашних условиях. Массаж лица от морщин. Подробное видео! 2024, April
Anonim

Lårene betragtes som et problemområde i den kvindelige krop, hvis volumen ikke er så let at reducere. For at opnå den maksimale effekt skal dette problem løses med en integreret tilgang. En ordentlig afbalanceret diæt og et kompleks af fysiske øvelser er nøglen til slanke og attraktive hofter.

Enkle øvelser for at reducere hoftevolumenet
Enkle øvelser for at reducere hoftevolumenet

Instruktioner

Trin 1

For at reducere lydstyrken i hofterne bør cardio inkluderes i træningsprogrammet. En sådan aktivitet er rettet mod at forbedre det kardiovaskulære systems funktion. I løbet af cardio-træningen forbrændes kropsfedt mest aktivt. Du må under ingen omstændigheder opgive disse øvelser. Springtov er den mest overkommelige og enkle cardio-træning. Det skal bemærkes, at denne opvarmning er mere effektiv til at forbrænde fedt end at løbe. For at få gode resultater skal du starte din træning med 100-150 spring over rebet. Over tid kan belastningen øges.

Trin 2

Sid på gulvet for at lave den grundlæggende øvelse. Rul forsigtigt på dit højre lår, bøj dit venstre ben på samme tid. Flyt hende over højre, så hendes knæ berører gulvoverfladen. Bemærk, at på dette tidspunkt forbliver højre ben lige. Lås i denne position i 10-15 sekunder. Gentag denne øvelse på den anden side. Det skal bemærkes, at armene ikke skal komme af gulvoverfladen, når de drejes, og skuldrene forbliver altid lige. Gentag øvelsen i hver retning 5-7 gange.

Trin 3

Læg på ryggen. Spred dine arme til siderne langs kroppen. Bøj dine ben ved knæene. Sænk dem langsomt ned til gulvet til højre og derefter til venstre. Vend forsigtigt tilbage til den oprindelige position. Bemærk: Når du udfører denne øvelse, skal armene og skuldrene presses så meget som muligt mod gulvoverfladen. 10-15 gentagelser giver dig gode resultater.

Trin 4

Gå på knæ med dine hænder foran din krop. Sænk dig langsomt ned på dit venstre lår, mens du bevæger armene til højre. Lås ved skråningens slutpunkt i 7-10 sekunder. Gå gradvist tilbage til den oprindelige position. Gentag tiltningen til den anden side. Udfør øvelsen 10-12 gange.

Trin 5

Læg på ryggen. Placer dine hænder langs kroppen. Bøj dine ben ved knæene. Løft forsigtigt din skulderbælte, når du bevæger dit højre ben over din venstre. Fix i denne tilstand i 5-7 sekunder. Gå tilbage til den oprindelige position. Gentag øvelsen 10-12 gange på hvert ben.

Anbefalede: