Hvordan Man Spiller Pioneerball

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Spiller Pioneerball
Hvordan Man Spiller Pioneerball

Video: Hvordan Man Spiller Pioneerball

Video: HVORDAN MAN SPILLER RP - GTA RP 2022, November
Anonim

Dette spil har været kendt for mange siden barndommen. Officielt er dens regler ikke stavet nogen steder, så spillerne selv skaber dem. Naturligvis har pionerbold en række obligatoriske indstillinger, og nuancerne færdiggøres af de spillere, der allerede er i processen.

Hvordan man spiller pioneerball
Hvordan man spiller pioneerball

Instruktioner

Trin 1

Pioneerball spilles på gaden i haven. Både voksne og grundskolebørn deltager i dette spil. Alt hvad du behøver for at spille er et net, en volleyball og to hold på 3 til 8 personer hver. Pionerboldreglerne ligner meget volleyball, men den største forskel er, at bolden ikke skal rammes, men fanges.

Trin 2

Hold står på hver side af det strakte net. Spillet begynder med en serve, som udføres bag marklinjen. I dette tilfælde skal bolden kastes over nettet til modstanderne. Han bliver fanget og kastet tilbage, helst til et svagt forsvaret sted. Spillere kan "belay" hinanden og nærme sig nettet, men med bolden i hånden kan du ikke tage mere end tre trin. Ellers ændres resultatet med et point til fordel for det modsatte hold.

Trin 3

Du kan kun give bolden til en anden spiller på dit hold en gang. To eller flere berøringer af bolden forsvares som et punkt. Rallyet fortsætter, indtil det rører jorden. Holdet på hvis område bolden rører jorden, scorer et point. Hvis han fløj over modstanderens felt, og der ikke var noget håndtryk, så er punktet beskyttet af holdet, der tjente. Hvis berøring opstår - den, hvis spiller rørte bolden. Hvis bolden flyver fra banen fra sin egen spiller, forsvares et punkt af holdet. Spillet fortsætter indtil 25 point, så skifter holdene plads. I tilfælde af en 1: 1-score skal der være en afgørende tredjedel efter to kampe.

Trin 4

Her er de grundlæggende spilleregler, selvom der kan være mange muligheder. For eksempel en banebrydende bold med to bolde. Antallet af spillere kan være mere end i et almindeligt spil. Begge bolde kastes fra et felt til et andet, men så den ene af dem ikke har to bolde på samme tid. Et punkt forsvares for dette. Ellers fortsætter rallyet, indtil bolden rører jorden, eller andre forpligtelser i traditionel pionerbold er overtrådt.

Populær af emne.