Hvilken Kampsport Eksisterer

Indholdsfortegnelse:

Hvilken Kampsport Eksisterer
Hvilken Kampsport Eksisterer

Video: Hvilken Kampsport Eksisterer

Video: Komplizierte Ortsnamen - Der Unfuch Adventskalender 01 2022, November
Anonim

Kampsport er specielle sæt teknikker og teknikker til selvforsvar. Absolut beherskelse af enhver form for kamp kan betragtes som en glimrende måde at vinde sejr i en kamp med en modstander. Der er en bred vifte af kampsport.

Hvilken kampsport eksisterer
Hvilken kampsport eksisterer

Orientalsk kampsport

Karate (karate-do). En af de mest populære kampsport både i Rusland og rundt om i verden. Det betragtes som japansk, selvom dets historie går tilbage til den fjerne ø Okinawa. Allerede i det 19. og 20. århundrede. denne type kampsport er blevet udbredt i Japans største øhav. Gradvist blev de fleste karate-stilarter mindre kampsport og mere atletisk. Det er værd at bemærke, at den originale Okinawan-stil var særligt brutal og intet havde med sport at gøre.

Kung Fu (Wushu). Dette kollektive udtryk betyder et fælles navn for et stort antal kinesiske kampsport. I Rusland betyder udtrykket "hånd-til-kamp" alt, hvad der er forbundet med enhver form for kamptræning. I Kina kaldes alle større kampsport "kung fu". Desuden er udtrykket "wushu" i dette tilfælde mere kendt for kineserne selv.

Ju-jutsu (ju-jitsu). I betragtning af de historiske data er ju-jutsu teknikkerne til hånd-til-hånd-kamp af den japanske samurai. Som i karate er der mange stilarter i denne kampsport. Teknikkerne og teknikkerne har meget til fælles med aikido, judo og karate.

Judo. I denne periode er denne form for kampsport en sportslig kamp. En teknik og teknikker baseret på ju-jutsu er blevet udviklet.

Aikido. Det er den mest populære efterkommer af Jiu Jitsu. Denne type kampsport er kendetegnet ved taktfuld ubalance mellem fjenden. En række forsvarsteknikker og brugen af ​​modstanderens energi mod sig selv tilskyndes også.

Taekwondo (Taekwondo). Det er en koreansk kampsport med en række sparkteknikker. Det er værd at bemærke, at der er en mere krigsførende og effektiv stil af taekwondo keksul. Koreanske specialstyrker studerer det. Det er dog umuligt at finde en instruktør til denne type kampsport uden for landet.

Muay Thai. Denne art er specielt udviklet i Thailand. Hovedfokus er på hårde spark med knæ og albuer. Denne form for kampsport er meget traumatisk.

Europæisk og russisk kampsport

Boksning. Dette er en af ​​de ældste kampsport i Europa. Hovedretningen er at lære at udføre slag uden specielle boksehandsker for ikke at skade hånden i fremtiden. Du skal også være i stand til at forsvare dig mod slag under bæltet.

Savat (fransk boksning). Dette system er en slags gadekamp med mange ture, fejninger og spark til det lavere niveau.

Sambo. På grundlag af nationale teknikker til brydning og judo blev dette system oprettet i Sovjetunionen. Det er beregnet både til træning i hånd-til-kamp kamp for specielle repræsentanter for magtstrukturer og til sport.

Andre typer kampsport inkluderer Krav Maga, Capoeira, Kickboxing, Combat Hopak osv.

Populær af emne.