Hvordan Man Vælger En Kampsport

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Kampsport
Hvordan Man Vælger En Kampsport

Video: Hvordan Man Vælger En Kampsport

Video: Hvordan Man Vælger En Kampsport
Video: Sådan lærer man at skære med en kniv. Kokken lærer at skære. 2024, Kan
Anonim

Nu er der en masse af alle slags skoler og sektioner af kampsport, hvor erfarne instruktører underviser. Dette giver alle mennesker enorme muligheder for fysisk vækst. Hvordan vælger man en kampsport i den moderne sort af dens typer?

Hvordan man vælger en kampsport
Hvordan man vælger en kampsport

Instruktioner

Trin 1

Beslut dig for de mål, du vil nå. Kampsport sektioner kan tjene en lang række formål. Nogle af dem er: at udvikle fleksibilitet, forbedre trivsel, udvikle vejrtrækning, iscenesætte slag og spark, ved hjælp af selvforsvar og angrebskompetencer, personlig og åndelig udvikling. Dette er ikke alle mål, da alle finder deres egne i disse sportsgrene. Beslut og dig, hvad du lige har brug for. Skriv ned, hvad du vil opnå i sidste ende.

Trin 2

Udforsk forskellige kampsportskoler. De mest almindelige af dem er: boksning, brydning (freestyle og klassisk), karate, judo, kickboxing og andre. Der er naturligvis nu mange orientalske klubber, hvor de underviser i kempo, vaetvodao, nyat-nam osv. Husk, at de mest effektive sportsgrene til selvforsvar er sambo og judo. Til den harmoniske udvikling af krop og ånd - alle orientalske skoler. Til iscenesættelse af slag og spark - boksning og kickboxing. Læs mere om dem på Internettet.

Trin 3

Overvej hvilken kampsport der passer til dig ud fra din fysiske baggrund. Slag eller kampkamp er ikke altid velegnet til mennesker med helbredsproblemer, især dem, der er relateret til hoved eller ryg. Det er bedre for dem at vælge noget udviklingsmæssigt og mindre traumatisk, såsom wushu eller niat-nam. De, der ikke har kontraindikationer, kan let tilmelde sig nogen af ovenstående afsnit.

Trin 4

Deltag i en række åbne træningsprogrammer og konsulter med undervisere. Den bedste måde at bestemme din retning inden for kampsport er at se det selv. Gå til konkurrencer eller åbne træningssessioner, der normalt afholdes i skolerne i weekenden. Der kan du allerede tale med instruktører og vælge en type kampkunst til dit formål.

Trin 5

Tilmeld dig en sektion og øv dig et stykke tid. Når du har taget beslutningen om at træne i et bestemt afsnit, skal du få al den nødvendige formular til dette. Pas på et par måneder, kan du lide at lave denne særlige art? Hvis du ikke ønsker at gå på træning, er dette et tydeligt tegn på, at du har valgt den forkerte sport. Tilmeld dig en anden skole og gør det samme. Lav dit endelige valg.

Anbefalede: