Hvordan Man Lærer Kampsport

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer Kampsport
Hvordan Man Lærer Kampsport

Video: Hvordan Man Lærer Kampsport

Video: Hvordan du lærer den bedste kampsport 2022, December
Anonim

Mange mennesker stræber efter at mestre en eller anden kampsport ved at se spektakulære actionfilm med berømte skuespillere. Kampsport er langt fra så simpelt som det vises på tv-skærme. Ikke desto mindre kan der opnås fremragende resultater inden for en bestemt tidsperiode.

Hvordan man lærer kampsport
Hvordan man lærer kampsport

Er det nødvendigt

  • - Sportsuniformer
  • - motionscenter
  • - skaller
  • - handsker
  • - fordele.

Instruktioner

Trin 1

Sæt et mål i din kampsportstræning. Mange begyndere, der kommer til klasser i en eller anden kampsport, forstår ikke helt grundene til dette. Der er sådanne populære kampsport som karate, jiu-jitsu, nyat-nam. De tjener alle forskellige formål og er ikke altid anvendelige under reelle kampforhold. Beslut hvad du har brug for først: stå op for dig selv på gaden eller lær at udføre smukke bevægelser. Valget af kampsport afhænger af dette.

Trin 2

Beslut dig for den retning, du vil udvikle. Se en video på nettet om fordele og ulemper ved visse kampsport. Vælg hvad du har mere hjerte til. Du skal ikke lytte til andre og gøre, hvad de har brug for. Spørg dig selv, om du vil udvikle og nyde læringsprocessen?

Trin 3

Køb en træningsuniform. Normalt er en kimono, sweatpants, shorts, T-shirts nok. Hvis du har brug for handsker, skal du straks købe projektil- og kamphandsker. Det hele afhænger af typen af ​​kamp. I nogle kampsport behøver du ikke at bære hjelm, handsker eller anden beskyttelse.

Trin 4

Find en mentor eller god guide. Der er mange forskellige kampsportkurser og træningstilbud, der kan downloades online. Du kan selvfølgelig studere dem alene. Men i dette tilfælde vil det ikke være klart, om du har fremskridt eller ej, om du gør alt rigtigt eller ej, som det skal. Kun en erfaren coach kan objektivt besvare disse spørgsmål og se på dine handlinger udefra. Tag dig tid og brug lidt tid på at lede efter en god lærer. Det er det værd.

Trin 5

Tilmeld dig gymnastiksalen og start træningen. I de første faser er det nok at øve 3 gange om ugen, så kroppen vænner sig til stresset. Forøg derefter antallet af sessioner, koordiner alt med træneren. Bare rolig, hvis noget ikke fungerer - det er okay. Det vigtigste er at nøgternt vurdere dine færdigheder på hvert trin og gå videre.

Populær af emne.