De Bedste Måder At Fremskynde Dit Stofskifte På

Indholdsfortegnelse:

De Bedste Måder At Fremskynde Dit Stofskifte På
De Bedste Måder At Fremskynde Dit Stofskifte På
Anonim

Metabolisme er intet andet end den hastighed, hvormed kalorier forbruges af menneskekroppen. Jo mere og hurtigere en person forbrænder kalorier i automatisk tilstand, jo højere stofskifte. Metabolisme kan accelereres, hvis der tages højde for mange faktorer.

De bedste måder at fremskynde dit stofskifte på
De bedste måder at fremskynde dit stofskifte på

Intelligent belastning

Som regel er hjerneaktivitet den mindst betydningsfulde faktor med hensyn til accelererende stofskifte. Når du arbejder på det intellektuelle område, bruger du 2-3% flere kalorier fra dit stofskifte.

Men hvis der under intellektuel aktivitet er en slags nervøs spænding, går kroppen ind i et stressende regime. Dette bidrager til, at kroppen allerede begynder at bruge 11-19% procent mere end baseline kalorieudgifter. Stress er meget bedre, end hjerneaktivitet er i stand til at påvirke en stigning i puls og derfor på energiforbrug pr. Tidsenhed.

Tilvejebringelse af temperaturkontrol

For at opretholde en kropstemperatur på 36,6 grader i kulden har kroppen brug for en vis mængde kalorier. Kalorier er energi, og energi omdannes til varme. Jo lavere omgivelsestemperaturen er, jo flere kalorier bliver brugt.

For eksempel, når du træner på et løbebånd, skal du ikke pakke dig selv for tæt sammen. Lad din krop føle sig lidt kølig. Det vil i det mindste øge dit stofskifte lidt.

Brug denne ejendom, tag et kontrastbruser. I dette tilfælde fungerer alt efter det samme princip, det vil sige at kroppen opgiver en stor mængde kalorier til konstant regulering af kropstemperaturen.

Måltider

Når en person spiser, skal hans krop bruge kalorier for at metabolisere mad. Der er et direkte mønster: når du spiser 50 g protein, bruger du 60 kalorier bare for dets assimilering. Kalorieindholdet på 50 gram er 200 kcal, dvs. energiomkostningerne ved indtagelse af protein stiger med 30%. Mens fede fødevarer øger affaldet med 0-5%, kulhydratfødevarer med 5-15%.

En diæt med proteiner ledsages næsten altid af vægttab og øget stofskifte. Selv hvis en gravid kvinde får en diæt med et højt proteinindhold, bliver barnet født med en lavere procentdel af fedt. Desuden er han født sundere.

Tilgængelighed af uddannelse

Tilstedeværelsen af styrketræning fremskynder stofskiftet ikke kun under træning, men også efter det i 24 timer. Metabolisk hastighed øges med 10-12 procent. Du trænet, og i en anden dag derefter vil du forbrænde flere kalorier offline.

Cardio kan også fremskynde dit stofskifte ved at øge din puls. Jo højere pulsværdien er, jo flere kalorier forbrændes pr. Tidsenhed.

Så det er en meget reel opgave at øge stofskiftehastigheden. Tag et kontrastbrusebad, motioner, øg procentdelen af protein i din kost. Sammen vil disse metoder dramatisk fremskynde din daglige kalorieforbrænding.

Anbefalede: