Sådan Fremskyndes Dit Stofskifte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fremskyndes Dit Stofskifte
Sådan Fremskyndes Dit Stofskifte

Video: Sådan Fremskyndes Dit Stofskifte

Video: Sådan Fremskyndes Dit Stofskifte
Video: How To Boost Your Metabolism And Burn More Fat | 3 Simple Tips 2024, April
Anonim

Metabolisme er en kontinuerlig metabolisme, hvis kvalitet og hastighed bestemmer den korrekte assimilering af mad, opretholdelse af kroppens vitale aktivitet og mængden af fedtceller i kroppen. Fremskyndet stofskifte bidrager til naturligt vægttab, forbedring af fordøjelsessystemet og tilstanden af hår, hud, negle.

Sådan fremskyndes dit stofskifte
Sådan fremskyndes dit stofskifte

Der er en misforståelse om, at alle overvægtige mennesker lider af et langsomt stofskifte. Hastigheden af denne proces kan påvirkes af mange faktorer: en persons køn, alder, erhverv, tilstedeværelsen af kroniske sygdomme, hormonel ubalance osv. For at beregne basisniveauet for stofskifte er der universelle formler, der skal bruges med justeringer for køn og niveau af fysisk aktivitet.

Faktorer, der påvirker stofskiftehastigheden

En af de mest almindelige årsager til en afmatning i stofskiftet er diætfejl: brugen af en stor mængde konfekture og fede fødevarer; ubalanceret kostvaner indtagelse af utilstrækkelig mængde vand overtrædelse af kosten mangel på vitaminer og mineraler. Derudover har en stillesiddende livsstil, tilstedeværelsen af dårlige vaner og en utilstrækkelig nattesøvn en signifikant effekt på stofskiftet.

неправильное=
неправильное=

Sådan fremskyndes dit stofskifte

Først og fremmest er det nødvendigt at genoverveje madvaner og skifte til brøkmåltider: spis ofte, men i små portioner, undgå udseendet af en stærk sultfølelse. En sund kilde til protein skal være grundlaget for din diæt: æg, hytteost, nødder, bælgfrugter, magert kød og fisk. Glem heller ikke fiber, hvis nedbrydning kroppen skal bruge en stor mængde energi: fuldkornklid, kål, æbler, broccoli osv.

Øget væskeindtagelse spiller en gavnlig rolle i at fremskynde stofskiftet: mindst 2 liter rent vand dagligt, grøn og urtete uden sukker, kokosmælk, stadig mineralvand med tilsætning af citronsaft. Det er vigtigt at huske, at alkoholholdige drikkevarer indeholder meget kalorier, så de bør undgås.

продукты,=
продукты,=

Motion for at fremskynde stofskiftet

Den største effekt i processen med at forbedre stofskifte og naturlig fedtforbrænding er vekslen mellem fysisk aktivitet af varierende intensitet. Den nemmeste måde at skifte til en aktiv livsstil er regelmæssig gang, hvor bevægelseshastigheden ændres: i 2-3 minutter kan du gå i et afslappet tempo, hvorefter du skal bevæge dig i det højest mulige tempo i 30-90 sekunder.

Derudover kan gode resultater opnås ved at begynde at deltage i højintensiv aerob træning og styrketræning. Cardio-aktiviteter kan omfatte løbebånd eller stationær cykling, springtov, løb, svømning. Begyndere rådes til at træne under vejledning af en erfaren træner, der vælger belastningsniveauet individuelt.

Styrketræning i den indledende fase kan være begrænset til at arbejde med din egen vægt: push-ups, squats, arbejde på pressen og andre muskelgrupper. Øvelser, der ikke kun er rettet mod at forbrænde fedt, men også til at øge muskelmassen, fremskynder dit stofskifte betydeligt og får en smuk kropsform.

Anbefalede: