Sådan Fremskyndes Din Reaktion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fremskyndes Din Reaktion
Sådan Fremskyndes Din Reaktion

Video: Sådan Fremskyndes Din Reaktion

Video: Sådan Fremskyndes Din Reaktion
Video: Hanna-Leena Presents Natemares Reaction - Destination: Finland - Havukruunu - Kunnes Varjot Saa 2024, April
Anonim

En reaktion er kroppens reaktion på en ekstern stimulus. En god reaktion er nødvendig for mange atleter: racere, boksere, tennisspillere, sprintere og andre. Reaktionshastigheden spiller en vigtig rolle i ikke-standardiserede situationer, for eksempel når et pludseligt angreb på gaden. Der er to hovedperioder i det: latent og motorisk. Den latente responstid afhænger af hastigheden på nerveprocesserne. Det er 80% på grund af arvelighed og kan næsten ikke udvikles. Reduktion af svartiden udføres ved at øge hastigheden i beslutningsprocessen og motoriske handlinger.

Hvordan fremskyndes reaktionen?
Hvordan fremskyndes reaktionen?

Instruktioner

Trin 1

Du kan fremskynde dine reaktioner med specialiserede øvelser, der er struktureret tæt på din sport. Valget af øvelser afhænger også af typen af reaktion: at røre ved, at høre, til syn. Sprintere har brug for en hurtig reaktion på et flare-pistolskud. Svaret på lydsignalet vil være starten på afstandskørslen. Repræsentanter for teamsport kræver udvikling af visuel reaktion. Den samme tennisspiller i et splitsekund har ikke kun brug for at vurdere boldens bane, styrke og hastighed, men også at have tid til at slå tilbage. Wrestlers skal reagere på berøring. De har brug for både at se og føle fjendens handlinger for at undvige i tide og udføre den angribende modtagelse.

Trin 2

Træn hastigheden i en simpel reaktion på en bestemt stimulus ved hjælp af flere gentagelser af den samme bevægelse, og prøv at opnå maksimal hastighed med hver gentagelse. Du kan fremskynde en simpel reaktion med en fælles øvelse. Stræk din hånd fremad med en åben håndflade til gulvet. Partneren skal tage en lineal med en længde på 30-40 cm og holde den med enden ned 2 cm over din håndflade. Når han pludselig slipper linealen løs, så prøv at fange den så hurtigt som muligt. Samtidig forbliver underarmen ubevægelig. Reaktionshastigheden estimeres af den afstand, linealen fløj.

Trin 3

Hvis du har brug for at udvikle en kompleks reaktion, skal du vælge øvelser, hvor forskellige handlingsmuligheder er mulige. Valget af handling afhænger af typen af eksternt signal. I en enkelt kamp ser det sådan ud: med et sidespark fra modstanderen med din hånd lægger du en blok med din hånd, og med et nederste sidespark bøjer du dit ben ved knæet. Modstanderen kan, hvis det ønskes, påføre både flere slag i træk og flere spark ved hjælp af forskellige kombinationer af to bevægelser. Prøv at kombinere højst tre muligheder for forskellige handlinger i en øvelse.

Anbefalede: