Sådan Fremskyndes Fedtforbrændingsprocessen, Når Du Træner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fremskyndes Fedtforbrændingsprocessen, Når Du Træner
Sådan Fremskyndes Fedtforbrændingsprocessen, Når Du Træner
Video: Sådan Fremskyndes Fedtforbrændingsprocessen, Når Du Træner
Video: Sådan får du sixpack | #COACH 2023, Februar
Anonim

Det faktum, at den mest effektive måde at tabe sig på, er fitness er kendt for de fleste mennesker, der ønsker at tabe sig. De sundhedsmæssige fordele og de langsigtede resultater synes at få alle til at glemme slankekur. Men nogle gange klager folk over, at det er meget hurtigere at tabe sig med diæt. Hvordan man forbrænder fedt hurtigt med fitness?

Sådan fremskyndes fedtforbrændingsprocessen, når du træner
Sådan fremskyndes fedtforbrændingsprocessen, når du træner

Flere regler for at fremskynde vægttab

Den første regel er, at kosten stadig skal justeres. Hvis du virkelig ønsker at få resultater så hurtigt som muligt, skal du skifte til en sund diæt. Langsomme kulhydrater til morgenmad, masser af grøntsager og protein og så lidt fedt som muligt. Selvfølgelig er du nødt til at reducere eller afvise tilstedeværelsen af ​​hurtige kulhydrater i din kost: disse er alle typer slik, chokolade og bagværk. Korrekt ernæring giver dig ikke kun mulighed for hurtigt at tabe dig, men forbedrer også din hudfarve og dit velbefindende.

Den anden regel: prøv at spise så ofte som muligt en gang hver 2-3 timer, men i meget små portioner. Dette vil anspore dit stofskifte, og kroppen begynder at behandle butikker hurtigere. I intet tilfælde tillader ikke følelsen af ​​sult, da derefter går kroppen ind i en "blokade" -regime og begynder at akkumulere reserver intensivt.

Tredje regel: Cardio skal være en stor del af din fitnessrutine. Cardio er en træning, hvor din puls bliver hurtigere, og i starten bliver du også åndenød. Disse aktiviteter inkluderer løb, hurtig gåture, cykling, elliptiske og stepping maskiner, aerobic og andre sportsgrene.

Sådan designer du en træning for at opnå maksimal effekt

Normalt starter folk deres træning med en cardio-belastning. I gymnastiksalen er dette ofte et løb i 20 eller 30 minutter, hvorefter du kan gå videre til resten af ​​simulatorerne. For at tabe sig er du nødt til at bygge en lektion nøjagtigt det modsatte.

Du skal starte med en opvarmning. Et par minutter på en stationær cykel eller løbebånd er nok, for det er kun vigtigt at varme kroppen op! Dernæst skal du lave et par enkle øvelser, ælte hele kroppen efter tur, startende med nakken, gå videre til øvelser til arme, ryg, abs og ben. Dette tager normalt yderligere 10 minutter.

Nu hvor din cirkulation er steget, og dine muskler er klar til træning, skal du begynde din regelmæssige styrketræning. Det er bedst, hvis styrketræning inkluderer øvelser til alle muskelgrupper. Hele kroppen skal trænes, ikke kun de "problematiske" områder. Faktum er, at kroppen er et komplekst kompleks, og hvis du vil tabe fedt, så skal hele kroppen arbejde. Styrketræning giver dig mulighed for at få en smuk kropslindring, men tillader ikke huden at synke, og formen - at synke ned i glemsel.

Når du er færdig med styrketræning, vil dine muskler løbe tør for glykogen (dette stof er ansvarlig for lagring af energi), og dets reserver vil gå til muskelopbygning. Nu er det tid til at gå til kardiomaskinen! 30 minutter på et løbebånd: og kroppen begynder at brænde fedt helt fra starten, da den ikke har nogen steder at tage energi fra. Hvis du forlader cardio-træningen til sidst, hjælper du dig med at tabe dig mere.

Populær af emne.