Sådan Fremskyndes Vækstprocessen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fremskyndes Vækstprocessen
Sådan Fremskyndes Vækstprocessen

Video: Sådan Fremskyndes Vækstprocessen

Video: Sådan Fremskyndes Vækstprocessen
Video: Plantekasser og højbede - Sådan fremskynder du rust processen 2024, April
Anonim

Med hensyn til fokus er styrketræning opdelt i dem, der er fokuseret på at få muskelmasse og øge styrke, og dem, der har til formål at reducere kropsfedt og øge udholdenhed som en kvalitet. De fleste nybegyndere atleter handler på princippet om "jo mere jo bedre" og derved overbelaste musklerne og bremser betydeligt processen med muskelvækst. Der er et par grundlæggende principper for masseforøgelse, der skal følges nøje for at opnå muskelvækst på en fast tid.

Sådan fremskyndes vækstprocessen
Sådan fremskyndes vækstprocessen

Nødvendig

medlemskab af gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du være opmærksom på antallet af gentagelser, sæt og også de vægte, du bruger. Træningsprogrammer bør strengt systematiseres, den absolutte maksimale øvelse for en muskelgruppe er tre øvelser, tilgange i en øvelse - seks, gentagelser i en tilgang - tolv. Din arbejdsvægt skal være tres eller halvfjerds procent af det maksimale.

Trin 2

Det mindste antal øvelser pr. Muskelgruppe er en, antallet af tilgange er tre, antallet af gentagelser i tilgangen er fire. Enhver afvigelse fra disse grænser, der er skitseret i disse to trin, vil enten føre til overtræning eller slet ikke give nogen resultater.

Trin 3

Spis kraftigt i perioden med vægtøgning. Husk, at hvis du mangler protein, så kommer det fra musklerne - i stedet for at øge muskelmassen under høje belastninger, vil din krop ødelægge dem.

Trin 4

Brug sports ernæring så godt som normalt. Sportsernæring er et koncentrat af stoffer, der er nødvendige for at få masse, men sund mad er nødvendig for normal stofskifte. Samtidig indeholder almindelig mad ikke en så høj koncentration af proteiner og kulhydrater uden blanding af fedt.

Trin 5

Få nok søvn og hvile mellem træningen i mindst en dag. Din daglige søvn bør ikke være mindre end otte timer. Hvis du følger disse retningslinjer, har dine muskler tid nok til at komme sig, ellers opnår du ikke hurtig muskelvækst.

Anbefalede: