Sådan Vælger Du En Professionel Tennisracket

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Professionel Tennisracket
Sådan Vælger Du En Professionel Tennisracket

Video: Sådan Vælger Du En Professionel Tennisracket

Video: Sådan Vælger Du En Professionel Tennisracket
Video: How to Regrip and Change your Tennis Racquet Replacement Grip! 2024, April
Anonim

For at vælge en professionel tennisracket skal du allerede være professionel. Sådanne mennesker har som regel ikke brug for særlige anbefalinger, de ved selv meget godt, hvad de har brug for. Men hvis du endnu ikke er sikker på din viden, og du vil nærme dig valget ansvarligt, så vil nogle nyttige oplysninger være meget nyttige.

Hvordan man vælger en professionel tennisracket
Hvordan man vælger en professionel tennisracket

Bestem dit niveau

Det er umuligt at vælge en god ketcher, hvis du ikke overvejer dit færdighedsniveau. Tennisspillere er traditionelt opdelt i tre grupper:

- nul niveau eller dem, der ikke spiller mere end en gang hvert par måneder;

- amatører og begyndere - mennesker, der kender det grundlæggende og seriøst med at forbedre deres niveau;

- eksperter er mennesker, der deltager i konkurrencer og turneringer.

For at vælge den rigtige ketcher er det nyttigt at vide om dens vigtigste egenskaber, som adskiller sig meget fra bordtennisrackets.

Ketsjebalance

For at bestemme balance skal du opdele racketen mentalt i halve længde og derefter placere den med midtpunktet på din pegefinger. Hvis ketsjeren er plan, er den centralt afbalanceret. Dette er en alsidig mulighed.

Når håndtaget er tungere, afbalanceres det i håndtaget. Denne ketcher er god til at spille tættere på nettet og er velegnet til spillere, der kan lide svære teknikker. Hvis hovedet opvejer, er det balancen til hovedet. Denne ketcher kan virke tungere og er velegnet til dem, der foretrækker at spille på bageste række.

Balancen skal vælges ud fra karakteristikaene for din spillestil. Hvis du er usikker, skal du købe en centerbalanceret ketcher.

Hoved

Ketsjerhovedet kan variere i størrelse. Det er på ham, at den såkaldte størrelse af spillepletten afhænger - dette er strengets område, når du rammer, hvor det er nemmest for dig at kontrollere styrken og nøjagtigheden af strejken. Jo større ketcherhovedet er, desto lettere er det at ramme spillerummet. Jo mindre hovedet er, jo mere nøjagtige strejker, men denne mulighed anbefales kun til professionelle, mens det for begyndere vil være svært at kontrollere strejken med en sådan ketcher.

Ketsjervægt

Ketsjere er lette og tunge. Lysere giver dig mulighed for at spille hurtigt og smidigt, men du er nødt til at gøre bredere svingninger for stærke og kraftige hits. Tunge ketsjer giver dig mulighed for at give bolden mere fart, men det er ikke længere så let at håndtere dem.

I dag bestræber producenter af professionelle ketsjere sig på at lette deres vægt så meget som muligt.

Funktioner i en professionel ketcher

Vær opmærksom på turneringsketcher, en serie, som enhver seriøs producent har. Yderligere fokus på dine krav og ønsker til ketsjere.

Du kan ikke anbefale en professionel at følge visse tip, da han selv bedst ved, hvilke af de angivne parametre, der skal være til stede på hans racket.

Det særegne ved professionelle raketter er, at hovedet på dem normalt er lille - mellemstore, og nettet er meget stift. Dette giver dig mulighed for perfekt at kontrollere slaget, men kun hvis du ved, hvordan du gør det. For ikke-professionelle er sådanne ketsjere mere tilbøjelige til at være farlige, da de forringer kvaliteten af spillet og fører til skader på albueleddet. Stærke vibrationer vil konstant blive kommunikeret til hånden på grund af unøjagtigheden af slagene, som er fyldt med udviklingen af ledsygdomme. Og at ramme bolden er sværere, når ketcher har et lille hoved.

Anbefalede: