Hvordan Vælger Jeg En Tennisracket I 2019?

Hvordan Vælger Jeg En Tennisracket I 2019?
Hvordan Vælger Jeg En Tennisracket I 2019?

Video: Hvordan Vælger Jeg En Tennisracket I 2019?

Video: Hvordan Vælger Jeg En Tennisracket I 2019?
Video: Meet the man who strings Roger Federer's rackets 2023, Oktober
Anonim

En nybegynder, der går på tennis for første gang, spekulerer sikkert på, hvordan man vælger en ketcher? Selv amatører, der har spillet i mere end et år, står over for dette spørgsmål, så vi vil prøve at forstå dette problem, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger en tennisracket.

Ketsjere Wilson Blade 98
Ketsjere Wilson Blade 98

Hej allesammen!

I dag vil jeg tale om, hvordan man vælger en ketcher til stor tennis, hvad du skal være opmærksom på, og hvad ikke. Hvad spiller en vigtig rolle i valget, og hvordan man vælger den rigtige virksomhed.

Der er forskellige antal tennisracketer, og vi starter sandsynligvis med producenterne.

I dag er der sandsynligvis 7 mest berømte virksomheder på markedet, såsom:

 • Hoved
 • Wilson
 • Babolat
 • Yonex
 • Prins
 • Dunlop
 • Prins

Hvis du ser på de professionelle spillere, bruger de kun disse firmaer. Mest sandsynligt afhænger deres valg af den kontrakt, de underskriver med virksomheden, og repræsenterer derved det ved mesterskaber og forskellige spil. Jeg bruger personligt Wilson Six One Team ketcher.

Racket Wilson Six One Team
Racket Wilson Six One Team

Hvordan vælger jeg en ketcher?

 1. Vi ser på vægten. Hver ketcher har sin egen individuelle vægt, som ikke kun påvirker slagets kraft, men også dets hovedformål. For eksempel er min ketcher god til at dreje bolde, fordi den fører omkring 280 gram (uden strenge). Hvis du tager en tungere ketcher, som f.eks. Wilson Blade 98, er der her vægt på slagets kraft, det vil være svært at ramme en snoet kugle med sådant udstyr.
 2. Strenge. Ketsjere, der sælges med strenge, har en tendens til at have en let strækning (fabriksspænding). På grund af dette kan dine strenge gå i stykker, ellers kan tordenbolt flyve ud. Og dette er en ekstra omkostning. Du skal vælge en professionel raket, der sælges uden strenge. I dette tilfælde skal du købe ekstra strenge og give det til trækningen. Mesteren vil gøre alt for dig.
 3. Formen på ruchi. Alt er simpelt her. Vi tager ketsjeren i hånden og kontrollerer, at den passer komfortabelt i din hånd, ideelt set, lav et par manerer, både forehand og andre for at forstå, hvordan det ser ud til at være i spillet.
 4. Vær opmærksom på viklingen. Standardviklinger er forskellige. Det er bedst, at hun ikke glider på hånden og ligger fast mod hende. Hvis ikke, kan du købe en ny vikling.
 5. Materiale. Vælg en aluminiumsketsjer og helst en grafit. De er lettere og ridser ikke strengene så meget.

En vigtig parameter, når du vælger en ketcher, er også størrelsen på hovedet. Der er ikke mange ketsjestørrelser til voksne ketsjere. Producenter tilbyder os kun få variationer - fra 95 til 110 tommer.

BABOLAT RIVAL AERO tennisracket, hovedstørrelse 102 kvm. tomme

Hvis du er nybegynder, anbefales det at vælge en ketcher med et stort hoved, da det har et større slagcenter på bolden og en bedre transmission af sensation, når du rammer.

Storhovedede ketsjere bruger ofte en bred kant for at afbøde fejl. Disse ketsjere anbefales til begyndere og til personer, der er blevet såret. Hvis du har smerter i dine albuer eller hænder, giver denne ketcher dig mulighed for at berolige alt ubehag og gøre hvad du elsker, uanset din alder og helbredstilstand.

Standard hovedstørrelse for en voksen professionel 27 "racket er 100".

Babolat Pure Drive tennisracket, rackethoved størrelse 100 kvm. tomme

Dette er den mest optimale størrelse for en ketcher, i denne situation beholder ketcherens hoved og selve ketcher deres spilleegenskaber i lang tid og giver dig mulighed for at spille tennis på trods af vejrforholdene.

Anbefalede: