7 Almindelige Begynderfejl I Gymnastiksalen

Indholdsfortegnelse:

7 Almindelige Begynderfejl I Gymnastiksalen
7 Almindelige Begynderfejl I Gymnastiksalen

Video: 7 Almindelige Begynderfejl I Gymnastiksalen

Video: 7 Almindelige Begynderfejl I Gymnastiksalen
Video: Օդապարիկների բարձրացում և դեկտեմբերի 11֊ի Բևեռի հանրահավաքի իրազեկում. Ուղիղ 2024, Kan
Anonim

At gå i gymnastiksalen for første gang er altid lidt spændende. For at undgå nogle af de almindelige fejl og få det rigtigt er der et par ting at overveje.

1. Jeg går i gymnastiksalen - jeg taber mig

Selvfølgelig er sport meget vigtig for at tabe sig, men uden at ændre dine spisevaner vil det være ret svært at få en slank krop. Derfor skal du ud over regelmæssige fitnessaktiviteter være opmærksom på din diæt for at garantere vægttab.

2. Hvorfor har jeg brug for en træner? Jeg kan klare det selv

Hvis det ser ud til, at en træningsplan ikke er nødvendig for klassenes produktivitet, er det ikke sådan - kaotisk gå fra en simulator til en anden, sandsynligvis, vil ikke bringe det ønskede resultat. Hvis en personlig træners tjenester er for dyre for dig, kan du henvende dig til den vagthavende instruktør for at få hjælp, der giver tip for første gang og viser, hvordan en bestemt simulator fungerer.

3. Opvarmning tager meget tid - jeg kan undvære det

Opvarmnings- og strækøvelser er vigtige dele af din træning. Forsømmelse af dem kan fremkalde efterfølgende muskelsmerter og endda skade. Inden du starter hoveddelen af din træning, skal du sørge for at træne på et løbebånd eller en stationær cykel i mindst 10 minutter for at "varme op". Det sidste trin er at lave et par strækøvelser.

4. Jo mere tid i gymnastiksalen, jo bedre

Du bør ikke gå i gymnastiksalen hver dag, det er bedre at gøre det ikke mere end 3-4 gange om ugen, så dine muskler kan få en pause. Varigheden af en træning er heller ikke altid en indikator for dens effektivitet. Tag for eksempel intervalltræning, som er meget intens over en kort periode.

Billede
Billede

5. Al opmærksomhed på problemområder

Mange piger udpeger normalt et eller flere "problemområder" i deres krop og prøver at bygge en træning omkring dem og glemme alt andet. Det er bedst at starte med generelle styrkelsesøvelser, der hjælper med at stramme din samlede figur og derefter rette din nøje opmærksomhed mod dine hofter, ben eller balder.

6. Overvåge din vejrtrækning? Hvorfor det ?

En almindelig fejl, mange begyndere laver, er åndenød, når de løber eller træner på kardiovaskulært udstyr. For at forhindre dette, skal du lægge en mulig belastning, hvor du ikke behøver at kvæle. Forsøg at trække vejret gennem næsen eller åbn ikke munden i det mindste under indånding. Når du udfører styrkeøvelser, skal du altid ånde ud med kræfter.

7. Jeg vil øve på tom mave

Der er en bestemt grund til dette - et solidt måltid 15 minutter før du besøger gymnastiksalen vil give dig en masse ubehagelige fornemmelser under timerne. Du kan dog heller ikke komme til at træne helt sulten. Den ideelle mulighed er at spise en hvilken som helst fad med komplekse kulhydrater (pasta, fuldkornsprodukter, bagte kartofler) på halvanden time, men uden proteiner - de tager for lang tid at fordøje. Hvis du stadig ikke har tid til at spise, kan du få en banansnack kort før træning.

Anbefalede: