Sådan Fjernes Fedt I Maveområdet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Fedt I Maveområdet
Sådan Fjernes Fedt I Maveområdet

Video: Sådan Fjernes Fedt I Maveområdet

Video: Sådan Fjernes Fedt I Maveområdet
Video: Fjernelse af klister fra malertape 2024, April
Anonim

En slank talje uden fede aflejringer ser æstetisk og attraktiv ud. For at drømmene om at fjerne maven skal gå i opfyldelse, er det nødvendigt at arbejde seriøst ikke kun med hensyn til specielle fysiske øvelser, men også med ernæring og livsstilsspørgsmål.

Sådan fjernes fedt i maveområdet
Sådan fjernes fedt i maveområdet

Nødvendig

  • - tæppe:
  • - styrke under hovedet
  • - medlemskab af gymnastiksalen
  • - cykel;
  • - presserulle;
  • - DVD-disk med træningsprogram
  • - Internetadgang.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du beslutter dig for at gøre abs derhjemme, skal du systematisk skifte et par grundlæggende øvelser. Øvelse nr. 1: læg dig på gulvet, læg et tæppe eller skumgummi, fastgør dine ben glat uden at ryste, hæv og sænk overkroppen. Det er bedre at klemme håndfladerne i en lås bag på hovedet eller trykke dem på brystet. Antallet af tilgange varierer afhængigt af din kondition og spænder fra tre til ti. Antallet af gentagelser i tilgangen kan også være forskelligt - fra 10 til 50 afhængigt af hvordan du har det.

Trin 2

Gå til øvelse nummer 2: liggende på ryggen og hold dine hænder, for eksempel ved benene på kabinettet, løft og sænk dine lige eller let bøjede ben ved knæene. Du kan lægge en lille pude under hovedet eller rulle et håndklæde op fra et håndklæde. I denne øvelse er bevægelsens amplitude vigtig - gør øvelsen rent, sørg for at mavemusklerne er på arbejde hele tiden.

Trin 3

Tag en mavetrulle og lav forskellige øvelser med den. Rul gymnastikudstyret frem og tilbage foran dig i startpositionen på dine knæ. Sid med knæene bøjet. Placer dine fødder på hjulhåndtagene, rul med dine fødder. Bøj samtidig din torso fremad (rør knæene med brystet). Gå langsomt tilbage til startpositionen. Gentag disse øvelser 10 til 30 gange afhængigt af dit konditionsniveau.

Trin 4

Når du har gennemført de grundlæggende øvelser til pumpning af pressen, skal du fortsætte til yderligere øvelser. Disse kan være forskellige tilbøjeligheder, både lige og laterale, hæve lige ben fra liggende stilling, push-ups fra gulvet osv. Med disse øvelser træner du forskellige mavemuskler.

Trin 5

For at opnå en atletisk presse - "terninger" på den osv. Skal du købe et abonnement på gymnastiksalen og deltage i styrkeøvelser på specielle simulatorer med håndvægte, en vægtstang. Din træner hjælper dig med at vælge det rigtige kompleks i overensstemmelse med dine fysiologiske egenskaber.

Trin 6

Gør fitness eller stretching, disse teknikker hjælper med at styrke musklerne og slippe af med fede øvelser. De kan udføres både i sportscentret og derhjemme efter programmer fra Internettet eller optages på en DVD-disk.

Trin 7

Start med at lave maveøvelser, gradvist øge belastningen, og forsøg ikke at sætte rekorder i løbet af de første træningsdage. Vær forberedt på det faktum, at mavemusklerne, der ikke er vant til denne form for stress, vil gøre ondt nok, indtil du bliver involveret i træningsprogrammet.

Trin 8

Husk også, at din livsstil ikke har nogen lille betydning for din slankhed. Gå oftere, kør på cykel, løb, og din vægt begynder at falde.

Trin 9

I kampen mod kropsfedt i maveområdet skal du være opmærksom på din diæt. Fjern slik, fede og stivelsesholdige fødevarer fra det, inkluder flere grøntsager og frugt. Drik rigeligt med vand, husk at begrænse salt.

Anbefalede: