Sådan Fjernes Fedt Fra Taljen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Fedt Fra Taljen
Sådan Fjernes Fedt Fra Taljen

Video: Sådan Fjernes Fedt Fra Taljen

Video: Sådan fjerner du alger fra terrassen 2022, December
Anonim

Det betyder ikke noget, på hvilke måder dine sider og mave er steget i volumen. Disse kan være gyldige årsager - graviditet eller sygdom. Eller måske banal overspisning og dovenskab. Under alle omstændigheder er det tid til at sætte orden på din krop.

Sådan fjernes fedt fra taljen
Sådan fjernes fedt fra taljen

Instruktioner

Trin 1

For det første skal du stoppe med at spise kager, stegte og fede fødevarer. Dette begrænser indtagelsen af ​​enkle kulhydrater, der ikke er nødvendige nu, og reducerer diætens kalorieindhold. Kroppen begynder at nedbryde sine egne fedtforretninger, hvilket utvivlsomt vil føre til vægttab.

Trin 2

Gør det til en regel at lave enkle øvelser hver dag for at styrke dine mavemuskler. Det tager dig 5-10 minutter, og resultatet vil være synligt efter et par ugers regelmæssig træning.

Øvelse 1.

Lig på gulvet med knæene bøjet og dine hænder under hovedet. Nå skiftevis med højre albue til venstre knæ og venstre albue til højre. Gentag 20-30 gange.

De næste tre øvelser er opdelt liggende.

Øvelse 2.

Når du har placeret dine hænder langs kroppen, skal du hæve dine ben bøjet ved knæene op og forsøge at nå dit bryst. Lav 20-30 sæt.

Øvelse 3.

Velkendt for alle fra barndomens "cykel" - drej "pedalerne" i 2-3 minutter.

Øvelse 4.

Løft dine lige ben op med dine hænder under hovedet - en god øvelse til dine nedre mavemuskler. Gentag 20-30 gange.

Øvelse 5.

Stå op, læg dine hænder på dine hofter og bøj din krop til venstre og højre. Gentag 50 gange. I første omgang vil det være svært at spille sport, men snart vil du vænne dig til det og nyde øvelsen.

Trin 3

En fremragende assistent i kampen mod ekstra centimeter i taljen er vakuummassage. Du kan gøre det selv. Du kan købe silikoneglas på ethvert apotek. Med dem i sættet finder du en beskrivelse af rækkefølgen af ​​handlinger under massagen. Effektiviteten af ​​denne teknologi er meget høj, da blod ved hjælp af et vakuum tiltrækkes til overfladen af ​​huden og ødelægger fedtaflejringer undervejs. Kun under ingen omstændigheder skal kvinder bruge krukker i kritiske dage. Denne type massage kan meget vel fremkalde blødning.

Trin 4

Afhængigt af hvor mange ekstra pund der er akkumuleret i taljen, vil disse tip hjælpe nogen med at håndtere dem tidligere, nogen senere. Men at tabe sig er på ingen måde et spørgsmål om to dage. Vejen til figur perfektion er ret lang. Det vigtigste er ikke at fortvivle og ikke vende tilbage. Og så vil meget snart alle være glade for at se dig i et nyt, slankt og let udseende.

Populær af emne.