Sådan Fjernes Fedt På Dine Skulderblade

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Fedt På Dine Skulderblade
Sådan Fjernes Fedt På Dine Skulderblade

Video: Sådan Fjernes Fedt På Dine Skulderblade

Video: Sådan Fjernes Fedt På Dine Skulderblade
Video: Красивая летняя женская кофточка с очень интересным дизайном рукава! Вяжем спицами. Часть 2. 2023, December
Anonim

Hvordan fjernes fedt under skulderbladene? Dette spørgsmål stilles ikke kun af mænd, der søger at få en tonet muskuløs skikkelse, men også af piger, der på grund af forkert diæt og på grund af manglen på magtbelastninger er blevet ejere af denne ubehagelige bagage.

Sådan fjernes fedt på dine skulderblade
Sådan fjernes fedt på dine skulderblade

Instruktioner

Trin 1

Inden du fjerner fedt fra skulderbladene, skal du overveje dit træningsprogram, da for tunge belastninger ikke kun kan befri dig for fedt under skulderbladene, men også gøre muskelmasse ud af det, hvilket er helt ubrugeligt for en kvinde, medmindre hun beskæftiger sig med bodybuilding. For at gøre din ryg slank og stram skal du udføre alle øvelserne ofte, men med minimal stress.

Trin 2

Mærkeligt nok er det mest effektive middel, der hjælper dig med at tabe sig og stramme ryggen, at løbe og svømme. Dette er de mest almindelige øvelser, som vi nemt kan gøre hver dag. Tilmeld dig derfor poolen og stå tidligt op til din morgenkørsel. Svømning varmer rygmusklerne op, da skulderbladene og armene er meget aktive. Som et resultat forsvinder fedtet gradvist. Løb involverer også konstant bevægelse af armene, hvilket resulterer i, at fedtet forsvinder. Hovedreglen i denne situation er at undgå passive belastninger på ryggen.

Trin 3

Du kan også fjerne fedt under skulderbladene ved hjælp af kraftbelastninger. Før du starter en træning i gymnastiksalen, skal du sørge for at konsultere instruktøren, bede ham om at vælge det optimale sæt øvelser for dig for at opnå det ønskede resultat. Der er mange specielle maskiner til din ryg, så der vil være masser at gøre.

Trin 4

Derudover kan du træne uden brug af simulatorer. For at fjerne overskydende fedt på skulderbladene og styrke ryggen skal du gøre følgende øvelser: ligge på en flad bænk, på ryggen, tag ikke meget tunge håndvægte i dine hænder og spred dine arme til siderne. Indånding, bringe dine hænder sammen over dit hoved, udånding, spred dem til gulvet, så lavt som muligt.

Trin 5

Som nævnt ovenfor skal du udføre øvelser for at reducere mængden af fedt under skulderbladene til nul ganske ofte, men med lidt styrke. Til sådanne formål er håndvægte ideelle, som ikke vejer mere end 2 kg. Foretag flere tilgange, hver med 25-30 armhævninger. Skift konstant styrkeøvelser med løb og svømning, og du vil snart bemærke resultaterne.

Anbefalede: