Sådan Fjernes Fedt På Balderne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Fedt På Balderne
Sådan Fjernes Fedt På Balderne

Video: Sådan Fjernes Fedt På Balderne

Video: Sådan Fjernes Fedt På Balderne
Video: Amazing Ear Blackheads... Just Wait For It! 2024, April
Anonim

De mest problematiske områder af kroppen for en kvinde er bagdel og lår. Dette skyldes, at muskelvæv sådanne steder praktisk taget ikke er involveret i det daglige liv. Dette problem bliver meget mærkbart tættere på sommersæsonen, når tiden for ferien kommer. Kvinder, der prøver på en ny badedragt, favoritnederdel eller aftenkjole, forbliver utilfredse med problemet med hofter og bagdel. Og for at returnere smukke former, der giver dig mulighed for at tage dine foretrukne tøj på uden skygge af forlegenhed, skal du arbejde hårdt. Der er flere anbefalede øvelser til at gendanne formen på balder og ben.

Sådan fjernes fedt på balderne
Sådan fjernes fedt på balderne

Instruktioner

Trin 1

De vigtigste øvelser til at styrke balderne er squats. For at gøre dette skal du stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden og dine hænder bag hovedet, sidde ned uden at løfte dine hæle fra gulvet. Du behøver ikke at sidde på plads for lavt. Husk at bevare din kropsholdning, mens du gør dette. Du kan komplicere øvelsen lidt for bedre effekt. For at gøre dette skal du tage håndvægtene i dine hænder og placere dem på siderne og sidde på huk.

Trin 2

Den næste øvelse er lunges. For at gøre dette skal du stå oprejst, rette dine skuldre, læg dine hænder på dit bælte eller langs din krop med håndvægte. Venstre eller højre ben skal placeres, så det er bøjet i knæet i en ret vinkel, det vil sige 90 grader. Det andet ben skal være bagpå, så det næsten rører gulvet. Derefter skal du vende tilbage til startpositionen og fortsætte øvelserne med det andet ben.

Trin 3

Dernæst skal du ligge på gulvet og bøje dine knæ, rette dine arme langs kroppen. Desuden må kun hænder, skulderblade, hoved og fødder røre gulvet. Løft og sænk nedre ryg flere gange i denne position uden at røre gulvet med bagdelene.

Trin 4

En anden god øvelse, der hjælper dig med at styrke dine hofter og balder så hurtigt som muligt. Du skal komme på knæ og albuer bøjet vinkelret. Løft derefter det ene ben op uden at bøje knæet, og sørg for, at låret er parallelt med gulvet. Vend tilbage til startpositionen uden at røre gulvet med dit knæ, og fortsæt træningen med benløftningen. Derefter skal du skifte dine ben steder og fortsætte øvelsen.

Trin 5

Svingning af dine ben hjælper med at styrke dine lårmuskler. For at gøre dette skal du stå foran en stol, læg dine fødder sammen, læg dine hænder på bagsiden af en nærliggende stol. Løft dit højre ben til højre og sænk det, gentag sådanne gynger flere gange. Udfør den samme øvelse, kun med venstre ben, og sving den til venstre.

Trin 6

Nå, hvis du begyndte at styrke skinkerne og hofterne, skal du følgelig ikke se bort fra kalvene. Du er nødt til at styrke dem på denne måde: stå foran en stol eller bare holde fast i dine hænder for ikke at falde, hæv dig på tæerne og sænk dig derefter på dine hæle. Udfør denne øvelse flere gange om dagen.

Anbefalede: