Sådan Udvikler Du Dine Skuldre

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikler Du Dine Skuldre
Sådan Udvikler Du Dine Skuldre

Video: Sådan Udvikler Du Dine Skuldre

Video: Sådan Udvikler Du Dine Skuldre
Video: Øvelse: Sådan øger du blodcirkulationen i dine skuldre 2024, April
Anonim

Det er ikke for ingenting, at mænd stræber efter at udvikle deres skuldre, for i umindelige tider er brede skuldre et tegn på styrke og maskulinitet. Skuldrene kan øges gennem fysisk aktivitet (pumpning af deltamusklerne).

Sådan udvikler du dine skuldre
Sådan udvikler du dine skuldre

Instruktioner

Trin 1

Stående trykpresse

Stå lige, tag fat i vægtstangen som vist i figur A, tag dit bækken tilbage og bøj knæene let, og ret dem derefter skarpt ud, løft barbell på lige arme.

Trin 2

Stående håndvægtpresse

Tag et par håndvægte, og løft dem op til hagen, når du står lodret. Klem håndvægtene lige op uden at hjælpe dig selv med dine ben, og sænk dem derefter forsigtigt til deres oprindelige position.

Trin 3

Bænkpress på en skråning

Du skal bruge en bænk med en hældning på 45-50 °. Tag vægtstangen fra stativerne, sænk den til brystniveau lige under kravebenet, og klem den til sin oprindelige position.

Trin 4

Højhastighedsforbindelse, mens du står

Stå som vist i figur A. Flyt langsomt dine hænder 30 cm fra dine hofter og derefter med en skarp bevægelse, løft til skulderniveau. Selve skuldrene skal ikke rejse sig. Efter 3 sekunder skal du tage startpositionen.

Trin 5

Enhånds bortførelse på blokken

Stå til højre for blokken og tag fat i håndtaget med din højre hånd. Uden at bøje din arm skal du flytte den til siden op til skulderniveau. Vend glat tilbage til startpositionen. Gør det samme med den anden hånd.

Trin 6

Skrå blokledning

Stå op som vist i figur A. Stræk armene ud til siderne uden at bringe dine skulderblade, og vend tilbage til startpositionen.

Trin 7

Løfter håndvægte foran dig

Tag et par håndvægte, bøj armene let ved albuerne. Løft hænderne langsomt op uden dig at læne dig tilbage. Gå tilbage til startpositionen efter 3 sekunder.

Trin 8

Stående cubansk håndvægtpresse

Tag et par håndvægte og stå som vist i figur A. Bøj albuerne, løft håndvægtene til hagen og drej albuerne uden at stoppe, så de tager stilling som i figur C. Klem håndvægtene op og gentag derefter alle disse bevægelser i omvendt rækkefølge.

Anbefalede: